امام جمعه آیسک:

اولویت های جامعه مدنظر کاندیداها باشد

اولویت های جامعه مدنظر کاندیداها باشد
امام جمعه آیسک گفت: کاندیداهای ریاست جمهوری اولویت های جامعه را مدنظر داشته و به آن عمل کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل ازسرایان بیدار، حجت الاسلام حسین عرب امام جمعه آیسک با تاکید بر رعایت ضوابط و معیارها در شعارهای انتخاباتی نامزدهای انتخابات گفت: مسئولان باید اولویت های جامعه را مدنظر قرار داده و نامزدهای انتخابات هم باید این مسئله را مورد توجه قرار داده و آن را رعایت کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرایان بیدار، ,

وی  افزود: مسئول با تدبیر مسئولی است که اولویت‌ها را بداند و به آنها عمل کند.

,

امام جمعه آیسک اظهارکرد: در مسائل اقتصادی شعار سال را رهبری« اقتصاد مقاومتی  تولید و اشتغال »اعلام کرده‌اند ،براساس این ملاک که داریم به کسی رای خواهیم داد که دنبال تولید و اشتغال باشد.

,

عرب گفت: با توجه به اینکه طی روزهای آینده حال و هوای انتخاباتی گرم‌تر می‌شود ،نظام جمهوری اسلامی  همیشه به انتخابات به عنوان یک فرصت برای تقویت ارکان نظام نگاه کرده است.

,

وی با تاکید بر حضور گسترده آحاد مردم در انتخابات و ضرورت تبلیغ برای حضور حداکثری خاطرنشان کرد: انتخابات باید مایه امنیت کشور باشد نه اینکه عده ای از آن علیه امنیت کشور استفاده کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه