حجت الاسلام طائب:
دلیل خنده ها و تمسخر آقایان دولتی، ناتوانی در پاسخگویی ها است
رئیس قرارگاه راهبردی عمار با اشاره به لبخندهای روحانی و جهانگیری در مناظرات گفت: خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است، هرکسی که بیننده مناظرات بوده است متوجه می شود که آقایان دولت به دلیل ناتوانی در پاسخگویی ها و حق بودن حرف ها، تلاش می کنند با لبخندها و تمسخر از کنار این مسائل عبور کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین مهدی طائب در خصوص عدم توجه عملیاتی دولت به شعارهای دو سال اخیر رهبر معظم انقلاب مبنی بر تحقق اقتصاد مقاومتی در گفتگو با خبرنگار زنان قم، اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی در کشور نیازمند یک مدیریت توانا ، دانا و کارآمد است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زنان قم، , زنان قم، , زنان قم,وی افزود: زیر بنای مدیریت صحیح در راستای اقتصاد مقاومتی، اعتقاد عمیق و درک درست از آن است و این اقتصاد مقاومتی با فرض اعتماد به اصلاح اقتصادی توسط خارجی ها و نگاه به بیرون ، هرگز شکل نمی گیرد.
,رئیس قرارگاه راهبردی عمار تصریح کرد: به دنبال تأکیدهای مقام معظم رهبری نسبت به اقتصاد مقاومتی، شنیده شد یکی از مسئولین در روزهای اخیر ،برجام را برنامه جامع اقتصاد مقاومتی معنا کرده است، جای این سؤال می باشد که چگونه در روزهای آخر کار دولت که نگاه های به بیرون آن ها جواب گو نبوده است در حد شعار این مطلب را بیان کرده اند.
,وی علت اصلی مشکلات اقتصادی را نگاه به بیرون و ناکارآمدی از نظر مجموعه مدیریتی دانست و افزود: اقتصاد مقاومتی به یک مجموعه مدیران جوان تری نیازمند است که باید افراد آن دارای توانمندی نسبت به مقاومت باشند و در نیروهای موجود که در سطح مدیریت هستند چنین ویژگی را سراغ نداریم و یکی از علت های عمده آن هم سنین بالای آن ها است.
,حجت الاسلام طائب با اشاره به صحبت های اخیر جهانگیری پیرامون آمادگی برای جاده خاکی های مناظره سوم گفت: کسی که به جاده خاکی می رود خودش خاکی می شود که مسئله مهمی نیست و اصولأ این را باید بدانند که بر اساس گفته برخی از دوستان تنها رقیب دولت موجود، خودش می باشد و رقیب بیرونی ندارد زیرا آنقدر به جاده خاکی رفته است که خاک زیادی به بالا ریخته و به طور کلی دولت را خاکی می دانند که هیچ شفافیتی در آن وجود ندارد.
,وی با اشاره به لبخندهای روحانی و جهانگیری در مناظرات گفت: خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است، هرکسی که بیننده مناظرات بوده است متوجه می شود که آقایان دولت به دلیل ناتوانی در پاسخگویی ها و حق بودن حرف ها، تلاش می کنند با لبخندها و تمسخر از کنار این مسائل عبور کنند در حالی که بیننده های مناظرات خودشان دلیل و معنی خنده های روحانی و جهانگیری را می فهمند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه