نائب رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در گرمسار:

پایین بودن عمرمفید ساختمان ها چالش مهم در صنعت ساخت وساز کشور است

پایین بودن عمرمفید ساختمان ها چالش مهم در صنعت ساخت وساز کشور است
نائب رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور گفت: با تاسف فراوان تنها عمر مفید ساختمان ها و املاک در کشور عمر مفیدی حدود 25 تا 30 سال است که این رقم در دیگر کشور های جهان به حدود 100 سال نیز می رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسارآنلاین، محسن بهادری نائب رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در جمع مدیران و اعضای فعال حوزه نظام مهندسی استان سمنان گفت: حوزه نظام مهندسی و حوزه های کیفی در ساختمان سازی کشور باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسارآنلاین,

نائب رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با اشاره به اینکه با شیوه های نوین و جدید در حوزه ساخت و ساز می توانیم بسیاری از هدر رفت ها را در کشور کاهش دهیم گفت: باید برای ساخت و انجام بسیاری از پروژه در حوزه ساختمانی در کشور نظام مهندسی به واقع یک امانت دار خوبی در این حوزه باشد .

, .,

در ادامه این جلسه زندیه وکیلی معاون عمرانی استاندار به تدابیر خوب در زمینه انجام پروژه شهری و عمرانی در سطح منطقه با همفکری های تخصصی و عمرانی نظام مهندسی در کل شهرهای استان و به خصوص گرمسار، آرادان و ایوان کی اشاره کرد و افزود: شهرداران باید در حوزه فضا سازی اصولی شهری از تجربیات حوزه نظام مهندسی بهره مند شوند .

, .,

معاون عمرانی استاندار در ادامه تصریح کرد: دولت به دنبال واگذار نمودن بسیاری از امور به بدنه مردم و بخش خصوصی است چراکه باید از عملکرد های حوزه صرف دولتی فاصله بگیرد .

, .,

در پایان این جلسه از بیش از 15 نفر از فعالین حوزه نظام مهندسی استان با هدایایی تجلیل و قدر دانی شد .

, .]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه