جهانگرد المانی در خرامه:
مردم ایران با شرافت هستند
«سیلویو» و «دومینیک» دو دوست آلمانی هستند که برای اولین بار وارد ایران شده و تصمیم دارند شهرهای مختلف ایران را ببینند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صدای خرامه، «سیلویو» و «دومینیک» دو دوست آلمانی هستند که برای اولین بار وارد ایران شده و تصمیم دارند شهرهای مختلف ایران را ببینند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صدای خرامه,امین قنبری، دانش آموخته رشته زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه های آزاد در تهیه این گزارش ما را همراهی خواهد کرد:
,این دو گردشگر که از مرز آستارا با دوچرخه وارد ایران شده بودند از شهرهای رشت، قزوین، تهران، همدان، اصفهان، یزد، شیراز دیدن کرده بودند و بعد از خرامه تصمیم به حرکت به سمت نی ریز، کرمان، دشت لوت، مشهد داشتند و از مرز ترکمنستان خارج می شوند.
,سیلویو می گوید: ایران کشوری بسیار زیباست و مردمش با شرافت هستند، در این مدت خیلی به ما کمک کردند، به ما غذا دادند، ما را برای خواب به خانه شان دعوت کردند، ما حتما دوباره به ایران برمی گردیم.
,دومینیک یک مربی آموزشی مدارس است، او مقداری در مورد کارش توضیح داد و در پایان، کارت شرکت خود را داد تا عکس های امروز را برایش ارسال کنیم.
,

,

,

]
ارسال دیدگاه