اجرای آبیاری تحت فشار در ۱۱۰ هکتار از زمین های کشاورزی ساوه
معاون فنی جهاد کشاورزی ساوه گفت: در سال زراعی جاری طرح آبیاری تحت فشار در ۱۱۰ هکتار از زمین های کشاورزی با صرف پنج میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال انجام شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از نارخبر در ساوه، معاون فنی جهاد کشاورزی ساوه گفت: در سال زراعی جاری طرح آبیاری تحت فشار در ۱۱۰ هکتار از زمین های کشاورزی با صرف پنج میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال انجام شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, نارخبر,
محمود رضا خلیلی افزود: در سال جاری ۱۵۰ هکتار از زمین های کشاورزی به آبیاری تحت فشار مجهز خواهند شد که ۸۰ تا ۸۵ درصد بهره وری آب را افزایش خواهند داد.
وی هدف از اجرای این طرح را افزایش تولید محصولات کشاورزی و بهبود کیفی خاک دانست و بیان کرد: استفاده بهینه از منابع آبی، ارتقای بهره وری و ایجاد درآمد بیشتر برای کشاورزان از دیگر اهداف این طرح است.
,
,
,
,
,

,
خلیلی همچنین خبر از اجرای طرح تجهیز و نوسازی ۸۰ هکتار از زمین های کشاورزی پایین دست سد الغدیر این شهرستان داد.
وی با اشاره به این که این طرح از سال گذشته آغاز و تا تیرماه جاری ادامه داشت، افزود: برای اجرای این طرح یک میلیارد و ۳۴۰ میلیون ریال اعتبار هزینه شد.
وی با بیان این که ابن طرح مذکور در ۶۵ هکتار انجام می شود، اظهار کرد: در سال جاری برای این مهم یک میلیارد و ۷۸۸ میلیون ریال اعتبار تامین شده است.
وی توضیح داد: طرح تجهیز و نوسازی شامل تسطیح زمین، نقشه برداری و رفع موانع مانند تپه است.
خلیلی همچنین خبر از لایروبی و مرمت چهار رشته قنات در روستاهای این شهرستان با صرف ۶۰۰ میلیون ریال اعتبار از سال گذشته تاکنون داد.
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه