معاون امور پرورشی اداره آموزش و پرورش میاندوآب:
۱۸۰۰شکوفه میاندوآبی، رسیدن خود به سن تکلیف را جشن گرفتند
معاون امور پرورشی اداره آموزش و پرورش میاندوآب گفت: مراسم جشن تکلیف و شکرگزاری قرآن با حضور یک هزار و ۸۰۰نفر دانش آموز دختر سال سوم ابتدایی در میاندوآب برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گیو جودی در گفت و گو با زرین خبر، گفت: در اجرای منویات مقام معظم رهبری و بر اساس سند تحول بنیادین و سیاست های وزارت، مراسم جشن تکلیف و شکرگزاری قرآن در میاندوآب برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,معاون امور پرورشی اداره آموزش و پرورش میاندوآب اظهار کرد: در این مراسم یک هزار و۸۰۰ نفر از دانش آموزان پایه سوم ابتدایی رسیدن خود به سن تکلیف را جشن گرفتند.
,وی به اهداف برگزاری این مراسم نیز اشاره کرد و افزود: برگزاری مراسم جشن تکلیف دانش آموزان، به منظور آشنایی بیشتر دانش آموزان با مسائل اعتقادی و دینی و در راستای ترویج فرهنگ دینی، قرآنی و همچنین توسعه فرهنگ حجاب و عفاف در مدارس و جامعه برگزار می شود.
,گفتنی است در این مراسم باشکوه و معنوی که امروز در مسجد زرندی میاندوآب برگزار شد، حجت الاسلام محمد امین گلبداغی یکی از روحانیون میاندوآب، گفت: سن تکلیف در واقع دروازه بندگی به سوی خداست و آغاز دوران عمل به تکالیف الهی و دستورات دینی است.
,وی هم چنین بر لزوم توجه دانش آموزان به تکالیف الهی و عمل به دستورات دینی تاکید کرد.
,اجرای مراسم میثاق نامه، سرود، شعرخوانی و اقامه نماز شکر به امامت حجت الاسلام گلبداغی و دعای امام زمان (عج) از دیگر بخش های این مراسم معنوی بود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه