رئیس پلیس آگاهی استان خبرداد:
دستگیری یک سارق و کشف 25 فقره سرق در قزوین
رئیس پلیس آگاهی استان قزوین از دستگیری یک سارق و کشف 25 فقره سرقت لوازم داخل خودرو خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ آرش مرادی در گفتوگو بانقل از صبح قزوین اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت داخل خودرو و ایجاد نارضایتی و کاهش احساس امنیت در بین شهروندان تلاش برای شناسایی سارق یا سارقان به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی و پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,
این مقام انتظامی ادامه داد: ماموران تجسس کلانتری 12 بازار حین گشت زنی، فردی را حین سرقت شناسایی و به همراه اقلام سرقتی از قبیل باتری، ضبط ماشین و مدارک و چک های سرقتی دستگیر و با تشکیل پرونده در اختیار پلیس آگاهی استان قرار دادند.
رئیس پلیس آگاهی استان قزوین افزود: سارق سابقه دار در بازجویی فنی کارآگاهان به 25 فقره سرقت لوازم داخل خودرو اعتراف کرد؛ در بازرسی از منزل وی مقادیر زیادی اموال مسروقه کشف و تحویل مالباختگان شد.
مرادی با اشاره به اینکه سارق سابقه دار با تشکیل پرونده و معرفی به مراجع با صدور قرار مناسب قانونی روانه زندان شد از شهروندان خواست: با رعایت هشدار های پلیسی و استفاده از تجهیزات ایمنی ضمن از بین بردن فرصت و زمینه جرم توسط مجرمان ،سهم خود را در ارتقاء امنیت جامعه ایفاء کنیم.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه