تجمع مردم زلزله زده بجنورد و توابع در اعتراض به نحوه امداد رسایی
جمعی از اهالی مناطق زلزله زده خراسان شمالی در اعتراض به نحوه امداد رسانی به آن ها مقابل درب فرمانداری شهرستان بجنورد تجمع کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، تجمع کنندگان با دردست داشتن دست نوشته هایی با عناوین "جانم فدای رهبر" ، مسکن بی مهری" ، " رهبرم به دادما برسید کسی گوشش بدهکار نیست"، " ما آواره ایم" نسبت به امدادرسانی ها اعتراض داشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , عصر اترک، , تجمع کنندگان با دردست داشتن دست نوشته هایی با عناوین "جانم فدای رهبر" ، مسکن بی مهری" ، " رهبرم به دادما برسید کسی گوشش بدهکار نیست"، " ما آواره ایم" نسبت به امدادرسانی ها اعتراض داشتند.,این افراد که بیشتر از اهالی کلاته محمدعلی پهلوان و گلستان شهر بجنورد، گودل سلاح ، باغچق و اوخلی دونگل از توابع شهر حصار گرمخان بودند، می گفتند از شب وقوع زلزله تا کنون با توجه به اینکه زلزله خسارت زیادی به این روستا زده اما هیچ ارگان و مسئولی به ما سر نزده است.
,تجمع کنندگان اعلام می کردند خانه های روستا قابل سکونت نیست و زن وفرزندان ما از شبی که زلزله اتفاق افتاده تا کنون بیرون از منازل و در فضای باز و سرما به سر می برند.
,کم بودن تعداد چادرهایی که در بین اهالی توزیع شده بود و همچنین عدم سرکشی مسئولان از این مناطق و ارزیابی میزان تخریب منازلی که در پی زلزله خسارت های مالی زیادی را متحمل شده بودند از جمله صحبت های تجمع کنندگان بود.
,تعدادی از تجمع کنندگان هم نسبت به توزیع نشدن آب و غذا در بین زلزله زدگان اعتراض داشتند.
,,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, ,
.jpg)
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه