هشدار امام جمعه قشم به مسولان دولتی ؛
مسوولان دولتی حق ندارند برای شخص خاصی وارد عرصه تبلیغ شوند
امام جمعه شهرستان قشم گفت: تبلیغ برای نامزدها و عموم مردم آزاد است اما مسوولان دولتی حق ندارند برای شخص خاصی وارد عرصه تبلیغ شوند و در این میان تخریب از سوی هر مجموعه ای و در هر صورتی ممنوع است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قشم آزاد ، حجت الاسلام والمسلمین رضا جوکار با بیان اینکه حضور گسترده مردم در انتخابات پیش رو و اعمال معیارهای انتخاب اصلح، انتخاباتی سالم، مقتدر و دشمن شکن را رقم خواهد زد، افزود: نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا می بایست با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) به دنبال حل مشکلات اقتصادی- معیشتی و امیدوارسازی مردم به آینده باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قشم آزاد ,جوکار با تاکید بر پاسداری از عزت ملی تصریح کرد: در مواردی بطور مشهود عزت مردم به بازی گرفته می شود؛ چنین مسائلی باید مورد توجه قرار گیرد و رییس جمهوری انتخاب شود که عزت و اقتدار کشور را مهم بداند.
,وی وحدت را حفظ اصول، تعامل و تعادل معنا کرد و با اشاره به برخی اقدامات تفرقه انگیز اضافه کرد: آرامش، امنیت ملی و پاسداری از وحدت ملی به جای تحریک گسل های اجتماعی، اقتصادی، مذهبی، قومی و سیاسی یک اصل است؛ چرا که ملت به ایرانی بودن خود افتخار می کنند و اگر افراد نمی توانند در راستای تقویت وحدت گام بردارند، نباید آن را تضعیف کنند.
,امام جمعه قشم ادامه داد: بفرموده مقام عظمای ولایت امنیت انتخابات مهم است و اگر شخضی بخواهد از آن تخطی کند، با واکنشی سخت مواجه خواهد شد؛ ضروریست نامزدها و هواداران آن ها این مساله را جدی بگیرند.
,جوکار گفت: رهبری دشمن شناس ترین شخص در کشور است و از این رو به هدف کوتاه مدت آنها برای بر هم زدن امنیت، هدف میان مدت مبنی بر اخلال در معیشت مردم و هدف بلند مدت دشمن در راستای تغییر نظام جمهوری اسلامی ایران تذکر می دهد که باید مورد توجه قرار بگیرد.
,وی خاطرنشان کرد: نامزدها و هواداران در زمان تبلیغات هستند اما به زودی موسم انتخابات به پایان می رسد و رفتارها، کدورت ها و واقعیت های درونی افراد به جای خواهد ماند، از این رو نباید اخلاق، قانون و حق الناس را به خاطر این چند روز زیر پا بگذارند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه