مجوز خروج از کشور مشمولان آسان می‌شود

مجوز خروج از کشور مشمولان آسان می‌شود
سرهنگ ابراهیم رضایی، رییس پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا با اشاره به هماهنگی‌های صورت گرفته بین سازمان وظیفه عمومی و این پلیس، گفت: از این پس، دیگر لازم نیست مشمولان دارای گذرنامه برای ثبت اجازه خروج خود به پلیس مهاجرت و گذرنامه مراجعه کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، سرهنگ ابراهیم رضایی به هماهنگی‌های اخیر سازمان وظیفه عمومی ناجا و پلیس مهاجرت و گذرنامه اشاره کرد و اظهار داشت: از این پس، دیگر لازم نیست مشمولانی که دارای گذرنامه هستند و اجازه خروج خود را از نظام وظیفه دریافت می‌کنند، برای درج و ثبت آن در سیستم به پلیس گذرنامه و مهاجرت مراجعه کنند. 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: پیش از این، مشمولان دارای گذرنامه برای خروج از کشور باید به سازمان وظیفه عمومی مراجعه، اجازه خروج دریافت می‌کردند و پس از صدور با مراجعه به مدیریت گذرنامه استان‌ها، مجوز خود را در سیستم ثبت کرده و در نهایت می‌توانستند به مرزها رفته و از کشور خارج شوند، اما با تمهیدات صورت گرفته و ارتباطات سیستمی که بین سازمان نظام وظیفه و پلیس مهاجرت و گذرنامه برقرار شده، دیگر لازم نیست مشمولان برای درج اجازه خروج خود، به پلیس گذرنامه مراجعه نمایند. 

رییس پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا تاکید کرد: مشمولان دارای گذرنامه پس از دریافت اجازه خروج، می‌توانند ظرف 24 تا 48 ساعت به مرزها مراجعه کرده و خارج شوند.

,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه