مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان رضوی:
فردی انقلابی باید بر مسند مسئولیت در مشهد بنشیند
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان رضوی گفت: به لیستها نباید اکتفا کرد و مردم باید به این مسئله نیز نگاه کنند که فردی انقلابی و متخصص بر مسند مسئولیت در این شهر بنشیند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جعفر دهنوی، مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان رضوی در گفتوگو با مشهدپیام پیرامون انتخابات شورای شهر، اظهار کرد: اصول انقلاب یادگار امام راحل و دستاورد جمهوری اسلامی چکیده فعالیت ۱۴۰۰ ساله است و موضوع انتخابات به لحاظ شرعی و ملی بسیار اهمیت دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدپیام,,
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان رضوی افزود: مسئولان باید اصول انقلاب را رعایت کنند و علاوه بر نگهداری از انقلاب باید آن را به دست امام زمان (عج)، بسپارند
,,
حجت الاسلام دهنوی یادآور شد: وظیفه هرکسی است که این موضوع را مورد پیگیری قرار دهد و اصول انقلاب باید در صدر همه کارها قرار گیرد.
,,
وی با بیان اینکه هیچ حزبی در ایران معنی ندارد و فقط خط ولایت فقیه معنی پیدا میکند، تصریح کرد: یکی از دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران، قدرت تجزیه و تحلیل مردم است که نسبت به سابق افزایش پیدا کرده است.
,,
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان رضوی با بیان اینکه اعضای شورای شهر آینده علاوه بر حفظ دستاوردهای فعلی، باید انتظارات آینده را نیز فراهم کنند، عنوان کرد: شناسه و عقبه هرکسی مشخص است و مردم باید به این مسئله نیز نگاه کنند که فردی انقلابی و متخصص بر مسند مسئولیت در این شهر بنشیند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه