فرماندار سیریک:
138 صندوق اخذ رای در شهرستان سیریک در نظر گرفته شد
فرماندار سیریک گفت: از مجموعه 138 صندوق انتخابات در شهرستان سیریک 56 صندوق متعلق به اخذ رای انتخابات ریاست جمهوری و 82 صندوق متعلق به اخذ رای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستاست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛میر مرسل ایزدی پور فرماندار شهرستان سیریک در گفتگو با آذینی اظهار کرد: تعداد 138 صندوق برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در شهرستان سیریک آماده اخذ رای از مردم متدین و همیشه در صحنه است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذینی ,وی افزود: از مجموعه 138 صندوق انتخابات در شهرستان سیریک 56 صندوق متعلق به اخذ رای انتخابات ریاست جمهوری و 82 صندوق متعلق به اخذ رای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستاست.
,ایزدی پور ابراز کرد: از جمعیت 45 هزار نفری شهرستان سیریک بیش از 25 هزار نفر واجد شرایط رای دادن در انتخابات هستند.
,فرماندار شهرستان سیریک یادآور شد: آرای مردم حق الناس است و باید امانت دار مردم باشیم لذا انتخابات را باید در چهارچوب قانون انجام دهیم و زمینه های اعتماد مردم را فراهم کنیم تا با اعتماد کامل در پای صندوق های رای حاضر شوند و با حضور حداکثری پایبندی خود به نظام و انقلاب و شهدا نشان دهیم.
,نماینده عالی دولت در شهرستان سیریک اضافه گرد: اجرای انتخابات مبتنی بر سه اصل اساسی و تعیین کننده قانونمداری ، امانتداری و بی طرفی است انتخابات مظهر تجلی ملت ایران است و مردم ایران همیشه با حضورشان در این صحنه ملی ضمن تجدید پیمان با ارزش ها و آرمان ها مشت محکمی بر دهان همه یاوه گویان و جهان استکبار خواهند زد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه