فرماندار ایوان:
۲۵۰۰ نفر٬ برگزاری انتخابات درشهرستان ایوان را بر عهده دارند
فرماندار ایوان گفت:۲۵۰۰ نفر کار اجرای انتخابات را در شهرستان ایوان بر عهده دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "احسان اکبری"؛ فرماندارشهرستان ایوان در گفتگو با خبرنگار جویزر، اظهار کرد: خوشبختانه همه زیر ساخت های مورد نیاز انتخابات اعم از فضا ، تجهیزات ، امکانات مخابراتی و ارتباطی و در شهرستان ایوان فراهم گردیده و اعضا و عوامل دست اندرکار انتخابات نیز مراحل مختلف آموزشی را به صورت عملی و تئوری طی نموده و نسبت به وظایف کاری و قانونی خود توجیه شده اند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جویزر,اکبری گفت: هم اکنون شهرستان ایوان با آمادگی صد در صد ، منتظر مشارکت حداکثری و پرشور مردم ، در روز جمعه 29 اردیبهشت و برگزاری انتخابات سالم و قانونمند می باشد .
,وی افزود: در شهرستان ایوان 80 شعبه اخذرای در نظر گرفته شده است که از این تعداد 58 شعبه در بخش مرکزی و 22 شعبه برای بخش زرنه منظور گردیده است
,اکبری به شعب سیار شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: تعداد 6 شعبه سیار ، که 4 شعبه آن در بخش مرکزی و 2 شعبه دیگر در بخش زرنه منظور گردیده که در این شعب به صورت سیار آراء مردم عشایر و روستاهای کم جمعیت ، و دیگر مراکز و اماکن پراکنده و کم جمعیت سطح شهرستان جمع آوری خواهند شد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه