نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی:
فتنه 87 به دلیل بی توجهی مسئولین وزارت علوم وقت بود
نماینده مردم نماینده اراک گفت: توصیه ما به آقای رئیس جمهور این است که نگذارند جریان های بر اندازی اصلاح طلبان پایه های دولت را سست کنند و دولت را به چالش بکشند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا نماینده مردم اراک گفت: توصیه ما به آقای رئیس جمهور این است که نگذارند جریان های بر اندازی اصلاح طلبان پایه های دولت را سست کنند و دولت را به چالش بکشند .
, شبکه اطلاع رسانی دانا,محمد حسن آصفری نماینده مردم نماینده اراک و نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفتگو با ” مهندسان ایران ” در رابطه با مسببین و پیامدهای فتنه ۱۸ تیر ، سال ۷۸ گفت: یکی از دلایل عمده این اتفاق پرداختن به تغییر فضای علمی و پژوهشی دانشگاه ها به فضای سیاسی بوده است.
,وی ابزار داشت :احزاب و گروهک های ، دانشگاه را به عنوان اهداف خود قرار داده بودند و این فتنه به دلیل بی توجهی مسئولین وزارت علوم وقت پیش آمد.
,آصفری گفت: گروه های بر انداز توانسته بودند در دانشگاه ها نفوذ کنند و در این محیط به جای پرداختن به علم و پزوهش به مسائل سیاسی پرداختند .
,او ادامه داد: یکی از دلایل مهم کنترل مناسب این جریان ، درایت و مدیریت رهبری و حضور مردم در صحنه بود، که بعد از این واقعه در ۲۳ تیر ماه صورت گرفت .
,نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی تصریح کرد: ما نباید اجازه دهیم که هیچ گونه جریان بر انداز و غیر خودی در جایگاه های کشور احساس شوند و نفوذ پیدا کنند .
,وی خاطر نشان کرد :متأسفانه در دولت تدبیر و امید به دلیل تعریف نامناسب از اعتدال جوی در کشور حاکم شده است که زمینه های نامناسبی را در کشور پدید می آورد.
,نماینده مردم نماینده اراک اظهار کرد: توصیه ما به آقای رئیس جمهور این است که نگذارند جریان های بر اندازی اصلاح طلبان پایه های دولت را سست کنند و دولت را به چالش بکشند .
,آصفری در پایان گفت:دولت نیاز به آرامش دارد که در سایه آن به اقتصاد و توسعه و فضای اشتغال علی الخصوص برای جوانان بیاندیشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه