دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس در لنگرود:
ترس ملت ایران از حقوق های نجومی و زندگی اشرافی است نه جنگ
نمایندهٔ مردم اراک در مجلس شورای اسلامی عصر دیروز در همایش بزرگ حامیان رئیسی و قالیباف که در مسجد جامع لنگرود برگزار شد، گفت: ملت ایران از جنگ نمی هراسند بلکه ترس ملت ایران از حقوق های نجومی و زندگی اشرافی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی لنگرخبر، محمدحسن آصفری نمایندهٔ مردم اراک در مجلس شورای اسلامی عصر دیروز در همایش بزرگ حامیان رئیسی و قالیباف که در مسجد جامع لنگرود برگزار شد، گفت: مردم در ۲۹ شهریور کسی را انتخاب کنند که دروغگو نباشد و اگر وعده ای می دهد به وعده های خود پایبند باشد.
,
دبیر اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه روحانی در زمان تبلیغات ریاست جمهوری در سال ۹۲، دو وعده بزرگ داشت، اظهار کرد: ایجاد و توسعه روابط بین الملل یکی از وعده ها بود که ارزش پاسپورت ایرانی در این چند سال نمونه بارز توسعه روابط بین المللی توسط دولت یازدهم است.
,
وی با اشاره به مذاکرات هسته ای در دولت یازدهم، افزود: اعضای ۵+۱ به خاطر اقتدار و رشادت مردم ایران، سانتریفیوژ و اورانیوم های غنی شده و سلاح های نظامی، دانشمندان هسته ای و …. به پای میز مذاکره آمدند نه به خاطر روحانی و ظریف.
,
آصفری تاکید کرد: داشته های غنی ایران موجب شد تا اعضای ۵+۱ حاضر به مذاکره با ایران شوند.
,
نمایندهٔ مردم اراک در مجلس توسعه اقتصادی را از دیگر شعار های روحانی در سال ۹۲ اعلام و تصریح کرد: روحانی وعده داده بود که کاری می کنم مردم به یارانه نیازمند نباشند و سفره مردم بزرگتر شود، ولی بعد از گذشت ۴ سال مشاهده می کنیم که زندگی مردم هر روز سخت تر شده است.
,
دبیر اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به کارهای عجیب روحانی در زمان تبلیغات ریاست جمهوری گفت: تنها چند روز قبل از برگزاری انتخابات، روحانی وعده وام ۱۰ میلیونی به دهیاران داد و یارانه افرادی که انصراف داده بودند یا در لیست یارانه نبودند مجدد و به طور شگفت انگیزی متصل شد، این درحالی است که دولت زمان واریز یارانه ها را شب عزای دولت می داند.
,
وی با بیان اینکه روحانی برای بدست آوردن قدرت دست به هر کاری زده است، گفت: ملت ایران از جنگ نمی هراسند بلکه ترس ملت ایران از حقوق های نجومی و زندگی اشرافی است.
,
آصفری افزود: دولت یازدهم وابسته سالاری را جایگزین شایسته سالاری کرده است و به جای ایجاد کسب و کار برای مردم، فرزندان وزرا مشغول به فعالیت های گسترده اقتصادی از طریق رانت کرده اند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه