به مناسبت سوم خرداد انجام شد؛

برگزاری دومین مسابقات مچ اندازی بانوان در سراوان+تصاویر

برگزاری دومین مسابقات مچ اندازی بانوان در سراوان+تصاویر
به مناسبت گرامیداشت سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر بانوان سراوانی دومین مسابقات مچ اندازی را برگزار کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شستون، بانوان سراوانی به مناسبت سوم خرداد ماه سالروز فتح خرمشهر در عملیات بیت المقدس و روز مقاومت دومین مسابقات مچ اندازی را با حضور دانشجویان و اساتید در سالن بدنسازی بانوان برگزار کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شستون،,

در حاشیه این مسابقات خوبخواهی رئیس هیئت بدنسازی بانوان در گفت و گو با شستون با بیان اینکه این مسابقات بر اساس رده وزنی انجام می شود، گفت: بانوان استقبال خوبی از مچ اندازی دارند.

, شستون,

وی ترویج فرهنگ باستانی موچ اندازی، ایجاد روحیه ورزشی و مقاومت در برابر سختی و فشار را از اهداف برگزاری این مسابقات عنوان کرد و اظهار داشت: موچئ اندازی به جنس خاصی اختصاص ندارد و بانوان هم از این استعداد برخوردار هستند و رقابت دوستانه ای را رقم می زنند.

,

رئیس هیئت بدنسازی بانوان خاطر نشان کرد: موچ اندازی یکی از ورزش های حرفه ای و پرطرفدار ورزش بانوان در چند سال اخیر است.

,

وی با اشاره به اینکه مسابقه مچ اندازی با هزینه کم و قابل اجرا در هر مکان و زمانی است، اذعان داشت: با برگزاری این مسابقات در سال های آینده بستر برای حضور بانوان سراوانی در مسابقات کشوری و بین المللی فراهم خواهد شد.

,

خوبخواهی در پایان گفت: از افراد برتر با اهدای حکم قهرمانی و جوایز تقدیر می شود.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه