جانباز 50 درصد عملیات الی بیت المقدس عنوان کرد؛
فتح خونین شهر با یک پا !
جانباز 50 درصد عملیات الی بیت المقدس که پای چپش را در فتح خرمشهر از دست داد با یک پا از فاتحان خونین شهر شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد احمر، جانباز ۵۰ درصد تربت جام و یکی از فاتحان عملیات الی بیت المقدس در گفتگو با خبرنگار جام روز با اشاره به چگونگی جانباز شدن گفت: بر اثر انفجاری که به خاطر رفتن روی مین صورت گرفت بود از ناحیه پای چپ مجروح و فقط یادش هست که کوله پشتی اش را به زمین گذاشت و دید پای چپش قطع شده و کمک آرپی جی زن به زمین افتاده است از این لحظه بود که بیهوش شد و دیگر هیچ نفهمید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جام روز,وی افزود: ساعت ۷ صبح روز بعد با سر و صدای گلوله ها بیدار شد و دید از بقیه مجروحان و رزمندگان خبری نیست مثل این که مجروحان را به پشت جبهه انتقال داده بودند و با همکاری دوست کمک آرپی جی زن که از ناحیه سرو صورت مجروح شده بود توانست حدود ۲کیلومتر با بدن مجروح به صورت سینه خیز و زیر رگبار گلوله تیربارهای عراقی به پشت جبهه برگردد و با کمک دیگر رزمندگان به بیمارستان «جندی شاپور» اهواز منتقل و بستری شدند.
,جانباز ۵۰ درصد عملیات الی بیت المقدس با اشاره شرایط عملیات خاطرنشان کرد: شب عملیات هوا خیلی گرم بود و آسمان و زمین خرمشهر به تسخیر صدا های گلوله، خمپاره، موشک و مین درآمده بود و شدت حملات به قدری بود که آسمان شهر مثل روز روشن شده بود.
,احمر با اشاره به نحوه عملیات و پیشروی به سوی دشمن بیان داشت: در عملیات به غنوان «آرپی جی زن» حاضر بود و به یاد دارد که پیشروی ها به سوی فتح خاکریزهای عراقی به خوبی صورت می گرفت و تا ۲۰ متری خاکریز دشمن رسیدندکه ساعت ۱۲ شب یک دفعه متوجه انفجاری شدم و آن اتفاق برای رخ داد و مجروح شدم و نتوانستم در ادامه عملیات باشم.
,وی یادآور شد: پس از درمان کوتاه مدت برای ادامه درمان به بیمارستان سینای اصفهان انتقال و به مدت ۶ ماه هم در آنجا تحت درمان قرار گرفت.
,جانباز ۵۰ درصد عملیات الی بیت المقدس با اشاره به نحوه آشنایش با انقلاب و جبهه تصریح کرد: همزمان با شروع انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی(ره) برای اعلام مخالفت با رژیم پهلوی در تظاهرات شرکت و با عنایت پروردگار ، ائمه طاهرین ، رهبری پیامبر گونه امام خمینی(ره) و حضور مردم در صحنه بالاخره انقلاب اسلامی به پیروزی رسید.
,احمر با اشاره به فعالیت های خود پس از پیروزی انقلاب اسلامی بیان داشت: پس از پیروزی انقلاب، با تشکیل بسیج و ارتش ۲۰ میلیونی به فرمان امام راحل(ره) لباس مقدس بسیج را با افتخار بر تن و از آن جا که دشمنان قسم خورده انقلاب تحمل پیروزی مردم ایران را نداشتند، جنگ خانمانسوز را بر ما تحمیل کرد.
,وی اظهارداشت: پس از گذراندن دوره های کوتاه مدت آموزش های نظامی برای انجام وظیفه و دفاع از میهن اسلامی در تاریخ ۶۱/۱/۳ از طریق بسیج مستضعفین به جبهه اعزام و در تیپ ۲۱ امام رضا(ع) مشغول خدمت به اسلام، انقلاب و نظام اسلامی شدم.
,جانباز ۵۰ درصد عملیات الی بیت المقدس با اشاره به نیاز حضور نیروها در جبهه عنوان کرد: بعد از اتمام دوره درمان به عضویت سپاه درآمد و لباس مقدس سبز پاسداری را بر تن کرد و در سال ۶۳ دوباره به جبهه های حق علیه باطل اعزام و در واحد تخریب به مدت ۶ ماه مشغول خدمت شد و تا پایان جنگ تحمیلی به کار در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه و پس از ۱۴ سال خدمت بازنشسته شد.
,وی با اشاره به تعریف جانباز عنوان کرد: جانباز، مظهر استواری، پایداری، صبر و استقامت است و با مشکلات زیاد ناشی از درد و رنج جنگ زندگی را می گذراند و در راه عقیده، ایمان و دفاع از وطن و انجام وظیفه به افتخار جانبازی نایل شده است و جانبازان سند زنده مظلومیت دفاع مقدس هستند.
,احمر جانباز ۵۰ در صد تربت جام در سال ۱۳۳۶ در روستای مومن آباد تربت جام متولدو مقاطع ابتدایی و راهنمایی را با موفقیت در مدرسه روستا سپری کرد و امروز با سپری کردن سال ها درد و رنج جانبازی در شهر تربت جام زندگی می کند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه