مدیرکل کمیته امداد استان قزوین:
سبد کالا در بین مددجویان کمیته امداد قزوین توزیع میشود
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین از توزیع سبد کالا در بین مددجویان همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان در دفاتر کمیته امداد استان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شاخص، وحید میرزایی با بیان اینکه ۲۱ هزار و ۲۳۲ خانوار تحت حمایت کمیته امداد هستند، اعلام کرد: سبد کالا در بین مددجویان همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان در دفاتر کمیته امداد استان توزیع می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص،,مدیرکل کمیته امداد استان قزوین هزینه هر سبد کالا را یک میلیون ریال بیان کرد و گفت: در طول ماه رمضان ۲۴ هزار سبد کالا توزیع شود.
,این مسوول همچنین از اجرای طرح مفتاح الجنه در این ماه مبارک خبر داد و افزود: در این طرح با حضور خیرین، نیکوکاران و مسوولان محلی و استانی به خانواده های تحت حمایت سرکشی می شود.
,وی اظهار کرد: برپایی سفره های افطاری برای ایتام و نیازمندان، اجرای طرح های آزادی زندانیان با برگزاری جشن گلریزان و طرح محسنین از دیگر برنامه های کمیته امداد در ماه مبارک رمضان ااست.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه