بکارگیری 14 نفر کارشناس در طرح بسیج همگام برای مبارزه با سن غلات

بکارگیری 14 نفر کارشناس در طرح بسیج همگام برای مبارزه با سن غلات
شهرستان بهار دارای 55 هزار هکتار کشت غلات آبی و دیم می باشد که هر ساله بمنظور حفظ محصول و تولید گندم عاری از سن زدگی سم پاشی و مبارزه با این آفت در سطح قابل توجهی انجام می شود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بهارانه ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار گفت: با توجه به گستردگی مزارع در سطح شهرستان و به منظور بررسی ، بازدید و اطلاع رسانی مطلوب تر به کشاورزان ، 14 نفر از کارشناسان عضو بسیج مهندسین شهرستان در کنار کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی و شرکت های تعاونی تولید پایش مزارع گندم و جو شهرستان را مد نظر داشته و ضمن بازدید مستمر از مزارع و بررسی جمعیت پوره سن اطلاع رسانی لازم را به کشاورزان در خصوص نحوه مبارزه ،زمان مبارزه ، نوع سم مصرفی انجام می دهند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارانه,

هوشنگ کرمی گفت: این موضوع در راستای تفاهم نامه همکاری فی مابین سازمان جهاد کشاورزی استان و بسیج مهندسین صورت گرفته است.

,

شایان ذکر است که شهرستان بهار دارای 55 هزار هکتار کشت غلات آبی و دیم می باشد که هر ساله بمنظور حفظ محصول و تولید گندم عاری از سن زدگی سم پاشی و مبارزه با این آفت در سطح قابل توجهی انجام می شود . این مقام مسئول از کشاورزان درخواست کرد ضمن بازدید روزانه مزارع ، بمنظور مبارزه بهینه با آفت سن با کارشناسان و مراکز جهاد کشاورزی همکاری لازم را معمول نمایند .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه