امام جمعه اهل سنت ایرانشهر؛

امضای سند ۲۰۳۰ اشتباه محض بود

امضای سند ۲۰۳۰ اشتباه محض بود
امام جمعه اهل سنت ایرانشهر گفت: با توجه به عدم انطباق مفاد سند ۲۰۳۰ با آموزه های دینی و ملی؛ امضای آن اشتباه محض بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پهره؛ مولوی شمس الحق دامنی با ابراز تعجب و تأثر از پذیرفته شدن مفاد این سند غربی در ایران اسلامی گفت: این سند بر اساس چه تطبیقی مورد تأیید قرار گرفته است؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  پهره؛ ,

وی با اشاره به این که امضای این سند بدون تأییدیه مراجع مربوطه هیچ پشتوانه رسمی و قانونی ندارد گفت: به لطف خدا و به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی؛ ایران هیچ کمبودی در جهت پیشبرد اهداف بلندمدت آموزشی در کشور ندارد و ضرورتی برای اجرایی شدن آن نیست.

,

امام جمعه اهل سنت ایرانشهر بیان کرد: از آن جا که شخصیت و هویت هر شخص از کودکی و دوران تحصیل شکل می گیرد می طلبد به جای استفاده از الگوهای غیراسلامی غرب از آموزه های غنی دینی و سندهای بلند مدت ملی برای ارتقای رشد علمی دانش آموزان بهره برد.

,

مولوی دامنی با اشاره به این نکته که برای به اجرا درآمدن هر قراردادی در کشور باید در ابتدا مفاد آن با قوانین و شرع کشور تطبیق پیدا کند گفت: استنباط می شود امضای این سند در جهت همگام سازی ایران با سایر نقاط دنیاست اما باید پذیرفت که بسیاری از مفاد این سند عقلانی و منطقی نیست و باید از اجرایی شدن آن خودداری کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه