در آستانه فرا رسیدن ماه مبارک رمضان؛
مساجد و بقاع متبرکه سرپلذهاب غبارروبی و عطرافشانی شد
در آستانه فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و همزمان با دهه تکریم مساجد، مساجد و بقاع متبرکه شهرستان سرپل ذهاب در آیینی خاص با حضور مسوولان غبار روبی و عطرافشانی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بازی دراز، رییس اداره تبلیغات اسلامی سرپل ذهاب در این آیین به خبرنگار بازی دراز، گفت: آیین غبارروبی و عطرافشانی مساجد با هدف اجرای برنامه های معنوی ویژه ایام ماه مبارک رمضان در این اماکن مقدس و همچنین آگاهی بیشتر نسل جوان از هفته نکوداشت مساجد برگزار شدحجت الاسلام علی اکبری اظهار داشت: در شهرستان سرپل ذهاب 80 باب مسجد وجود دارد که در ماه مبارک رمضان در تمامی این مساجد برنامه های متنوعی مانند تفسیر و قرائت قرآن، برپایی نماز و محفل انس با قرآن با حضور قاریان برجسته شهرستان برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,,
وی اظهار کرد: همه ساله مساجد و تکایای شهرستان سرپل ذهاب به همت مردم، تشکل های دینی، هیات های مذهبی و با همراهی جمعی از مسولان غبار روبی و عطرافشانی می شود.
,
وی با اشاره به قداست و جایگاه مساجد در بین مسلمانان بویژه در ماه مبارک رمضان گفت: در آستانه ماه پرخیر و برکت رمضان تمام مساجد شهری و روستایی با غبار روبی و عطرافشانی آماده استقبال و پذیرایی از مردم مومن و متدین شهرستان سرپل ذهاب است.
رییس اداره تبلیغات اسلامی سرپل ذهاب با تاکید بر ضرورت تقویت برنامه های مسجد محور در ماه مبارک رمضان، افزود: تقویت برنامه های مسجد محور در اشاعه فرهنگ دینی در جامعه بویژه در بین نوجوانان و جوانان موثر است.
,

, 






, 
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه