ورزش اصفهان در هفته ای که گذشت/۱۳
سیف زاده نرفته برگشت؛ رفیع زاده واقعاً رفت
خداحافظی رضا رفیع زاده با هیات جودوی استان اصفهان پس از سه دوره ریاست و تغییر عقیده مرتضی سیف زاده از خداحافظی با هیات وزنه برداری و بلاتکلیفی گزینه های سرمربیگری گیتی پسند را می توان مهم ترین اخبار ورزشی اصفهان در روزهای گذشته عنوان کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از صاحب نیوز، امروز نیز به روال پنج شنبه های دیگر با بسته خبری ورزش اصفهان در هفته ای که گذشت با شما همراه هستیم تا نگاهی به مهم ترین اخبار و رویدادهای ورزشی استان داشته باشیم:
, شبکه اطلاع رسانی دانا , صاحب نیوز,
*بلاتکلیفی گزینه های مربیگری گیتی پسند
باشگاه گیتی پسند پس از گمانه زنی هایی که در مورد ادامه فعالیت تیم فوتسالش وجود داشت، سرانجام تصمیم گرفت امسال نیز در لیگ برتر فوتسال حضور پیدا کند و نماینده این باشگاه در مراسم قرعه کشی لیگ حضور پیدا کرد.
,
پس از قطعی شدن تیمداری گیتی پسند در لیگ برتر فوتسال، مدیران این باشگاه با چند گزینه از جمله علیرضا افضل، رضا لک و محمود خوراکچی صحبت های اولیه ای را داشته و از این مربیان درخواست برنامه کردند اما هنوز پس از گذشت بیش از یک ماه، تصمیم نهایی خود را اتخاذ نکرده اند و این مربیان را در بلاتکلیفی بین انتخاب شدن یا نشدن گذاشته اند، هر چند که اصلا بعید نیست به یکباره مربی دیگری خارج از این گزینه ها هدایت گیتی پسند را برعهده بگیرد.
, ,
*پرونده ریاست رفیع زاده در هیات جودو بسته شد
همزمان با پایان تیرماه سال جاری دوران ریاست رضا رفیع زاده در هیات جودوی استان اصفهان به پایان می رسد اما پس از پایان رسمی دوران ریاست وی، ثبت نام از کاندیداهای ریاست هیات انجام گرفت که نامی از رفیع زاه در بین ثبت نام شدگان وجود ندارد.
,
وی که چندی قبل دخترش را از دست داد، می گوید که به خاطر تألمات روحی تمایلی به ادامه ریاست در هیئت ندارم و برای کاندیداتوری نیز ثبتنام نکردم.
,رفیع زاده افزود: پایان تیرماه سال جاری دوره ریاست من در هیات جودوی استان به پایان میرسد لذا پس از فراخوان اداره ورزش و جوانان اصفهان، ثبتنام از کاندیداهای ریاست هیات صورت گرفته است. چند ماه قبل دخترم را که دانشجوی کارشناسی ارشد ریاضی بود از دست دادم و از لحاظ روحی وضعیت خوبی نداشته و تمایلی به کاندیداتوری دوباره در این هیات ندارم.
, ,
,
,
*تلاش سپاهانی ها برای دلجویی از نویدکیا
دلخوری محرم نویدکیا از اینکه مشمول جریمه باشگاه سپاهان شده بود، باعث گردید تا سپاهانی ها در طول هفته جاری به شکل های مختلف ناچار به دلجویی از کاپیتان تیمشان شوند.
,
نویدکیا در پایان فصل گذشته ۳۰ درصد قراردادش را به باشگاه سپاهان بخشید اما گفته می شود وی نیز همانند سایر بازیکنان و کادر فنی مشمول جریمه ۵ درصدی بابت قهرمان نشدن سپاهان در لیگ برتر و جام حذفی و نگرفتن سهمیه آسیایی شده است که این مساله دلخوری شدید وی را به همراه داشت.
,پس از ابراز دلخوری نویدکیا بابت این مسله، برخی رسانه ها مدعی شدند این بازیکن با مدیرعامل سپاهان درگیری پیدا کرده است. انتشار این خبر و ترس از واکنش های منفی آن موجب شد تا سپاهانی ها طی روزهای گذشته بیشتر وفت خود را صرف دلجویی از نویدکیا کنند.
,پس از بیانیه رسمی سپاهانی ها در مورد اینکه نویدکیا شناسنامه این باشگاه است، دکتر خلیلیان مدیر عامل سپاهان نیز در مصاحبه های سریالی با رسانه های مختلف، تاکید کرد که خون نویدکیا زرد است و به کل منکر تمام شایعه سازی های اخیر شد.
, ,
,
,
*چرخش ۱۸۰ درجه ای سیف زاده
هفته گذشته بود که از نامه نگاری سرپرست هیات وزنه برداری استان اصفهان با فدراسیون وزنه برداری و استعفا از مسئولیت این هیات خبر دادیم اما در روزهای گذشته ماجرا به طور کلی ۱۸ درجه تغییر کرد و نه تنها سیف زاده از سرپرستی هیات کنار نرفت، بلکه برای ریاست آینده هیات نیز ثبت نام کرد.
,
وی در مورد چرخش ۱۸۰ درجه ای موضعش گفت: به دلیل مشکلات جسمی و روحی نامهای به فدراسیون وزنهبرداری نوشته و از سرپرستی هیئت وزنهبرداری اصفهان استعفا کردم. فدراسیون وزنهبرداری با استعفایم مخالفت کرد و برای از بین رفتن ابهامات برای کاندیداتوری هیئت ثبتنام کردم.
, ,
,
,
*یادی از نقش جهان
مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان و مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان با دکتر سبحانی مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان دیدار و گفتگو کردند.
,
در این دیدار دکتر سلطان حسینی و دکتر خلیلیان در رابطه با تکمیل پروژه ورزشگاه نقش جهان گزارش هایی را ارائه دادند و در مورد تداوم همکاری شرکت فولاد مبارکه در اتمام این پروژه دیدگاه هایی را مطرح کردند.
,در این جلسه قرار شد در روزهای آتی طی جلسه ای با دکتر زرگرپور استاندار اصفهان موضوع مورد بررسی قرار گیرد و سپس با مهندس رضا ویسه معاون هماهنگی و نظارت معاون اول رئیس جمهور در مورد ارائه ی راهکارهایی برای تکمیل ورزشگاه نقش جهان و شرایط واگذاری این پروژه جلسه ای تشکیل تا در نهایت در گزارشی به رئیس جمهور تصمیم نهایی در این باره اتخاذ شود.
,دکتر سبحانی در این نشست با اشاره به مسائل و مشکلاتی که این پروژه دارد از پیگیری های مستمر اداره ورزش و جوانان اصفهان و همچنین باشگاه فولاد مبارکه سپاهان قدردانی و تاکید کرد که همه نهادهای استان باید در راه تکیمل نقش جهان که آبروی استان اصفهان است از هیچ تلاشی فروگذار نکنند تا هر چه زودتر شاهد بهره برداری از این پروژه باشیم.
, ,
,
]
ارسال دیدگاه