امام جماعت مسجد فاطمه الزهرا (س) سراوان خبر داد؛
برگزاری کلاس های ایام فراغت کودکان و نوجوانان در سراوان
امام جماعت مسجد فاطمه الزهرا (س) سراوان از برگزاری کلاس های ایام فراغت کودکان و نوجوانان در مسجد علی ابن ابیطالب شهرستان سراوان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شستون، حجت السلام والمسلمین محسن حسین آبادی امام جماعت مسجد فاطمه الزهرا (س) شهرستان سراوان از برگزاری کلاس های ایام فراغت کودکان و نوجوانان در مسجد علی ابن ابیطالب این شهرستان خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شستون، ,وی حفظ قرآن کریم، آموزش احکام، شعر کودکانه و نقاشی را از جمله کلاس های آموزشی کودکان و نوجوانان عنوان کرد و افزود: درجات بهشت بر اساس تعداد آیات قرآن تقسیم شده است و هر کس هر مقدار که با قرآن آشنا باشد درجات بهشت را طى مىکند.
,امام جماعت مسجد فاطمه الزهرا (س) سراوان با اشاره به اینکه داشتن حافظه قوى براى موفقیت در درسها مؤثر است، اظهار داشت: خواندن قرآن و حفظ آن یکى از عوامل تقویت حافظه به شمار مىرود.
,وی در ادامه خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم از علوم و معارف بىکران قرآن بهره ببریم، باید به ترجمه و تفسیر آن توجه کنیم، تا در پرتو معارف الهى و عمل به آنها اجر و ثواب دنیایى و آخرتى را نصیب خود کنیم.
,حجت الاسلام و المسلمین حسین آبادی با اشاره به فرمایشات امام علی (ع) تصریح کرد: بارورى و رشد ایمان با قرآن خواندن به دست مىآید.
,وی اظهار داشت: در هر خانه که قرآن زیاد خوانده شود، خیر و برکت آن خانه زیاد می شود و همه اهالی آن مشمول عنایت گسترده الهی خواهند شد.
,امام جماعت مسجد فاطمه الزهرا (س) سراوان با اشاره به فرمایشات پیامبر اکرم (ص) گفت: هر کس قرآن بخواند، گویى به مرتبه پیامبرى رسیده است، جز آن که بر او وحى نمىشود.
,وی در پایان با بیان اینکه کلاس های آموزشی کودکان و نوجوانان از ششم خرداد ماه از ساعت 8 الی 10 صبح در مسجد علی ابن ابیطالب و بعد از نماز مغرب و اعشا در مسجد فاطمه الزهرا (س) سراوان برگزار می شود، اظهار داشت: خانواده ها این فرصت را غنیمت بشمارند و آینده کودکان خود را با آموزه های دینی و قرآنی تضمین کنند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه