برگزاری اولین جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان جاجرم در سال 96

برگزاری اولین جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان جاجرم در سال 96
اولین جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان در سال 96 و بررسی نحوه تخصیص اعتبارات پروژه های نیمه تمام در شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری جاجرم، اولین جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان در سال 96 به ریاست فرماندار با حضور بخشداران بخش های تابعه ، مسئولین ادارات و ارگان ها ، مدرس سازمان برنامه و بودجه استان با محوریت ارائه برش سند آمایش سرزمینی شهرستان جاجرم و بررسی نحوه تخصیص اعتبارات پروژه های نیمه تمام در شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

دکتر محبی فرماندار جاجرم در این جلسه با اشاره به مشارکت 83 درصدی مردم فهیم شهرستان جاجرم در انتخابات 29 اردیبهشت ماه ضمن قدردانی از این مشارکت پرشور گفت : این مشارکت نشان دهنده امید مردم به فعالیت ها و ارائه خدمات دستگاه های اجرایی است و قطعا مردم  انتظار دارند مسئولین در ارائه خدمات بیش از گذشته کوشا باشند.

,


وی در ادامه به سند آمایش سرزمینی اشاره کرد و تصریح داشت: سند آمایش سرزمینی در اصطلاح ، برنامه ریزی درست و منطقی از پتانسیل های شهرستان و ساماندهی اجتماعی ، فرهنگی و زیست محیطی را شامل می شود.
وی با اشاره به  ویژگی های سند آمایش افزود: از مهمترین خصوصیات سند آمایش سرزمین می توان به جامع نگری ، کیفیت و سازماندهی فضا اشاره کرد و اهداف آن را در تعریف هرچه بهتر تعادل و توسعه خلاصه نمود .
دکتر محبی تصریح کرد: طبق بررسی های صورت گرفته مشخص گردید که شهرستان جاجرم تا حدودی به سمت تعادل پیش رفته است و با برنامه ریزی مدون توانسته ایم در ۳ سال گذشته به یک  تعادل بودجه ای در بخش های تابعه شهرستان دست پیدا کنیم.
فرماندار جاجرم اظهار داشت: مدیران دستگاه های اجرایی توجه داشته باشند از برنامه ریزی متمرکز اجتناب کرده و برنامه ریزی از پایین به بالا داشته باشند و به مواردی از جمله توانمندی های شهرستان و جایگاه شهرستان در استان توجه کنند و در این امر با بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود جایگاه دستگاه خود را در سند آمایش مشخص کنند تا بتوانیم استفاده درست از این سند داشته باشیم.
وی در ادامه با اشاره به این که در سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال قرار داریم اظهار داشت : یکی از ویژگی های اقتصاد مقاومتی نگاه به درون و استفاده از ظرفیت های داخل است لذا با توجه به حجم انبوه فارغ التحصیلان دانشگاهی تعداد متقاضیان کار در سطح جامعه افزایش یافته و انتظار مردم تسهیل در امر اشتغال است.
وی با اشاره به اهمیت جذب سرمایه گذار خارجی اظهار داشت : در شهرستان جاجرم اقدامات خوبی  در حوزه برق صورت گرفته است که طبق پیش بینی ها امیدواریم شهرستان جاجرم در آینده یکی از   قطب های تولید برق در استان باشد.

,
,
,
,
,
,
,

در ادامه جلسه آقای حسین زاده مدرس سازمان برنامه و بودجه استان گزارشی از سند آمایش سرزمینی مربوط به شهرستان جاجرم ارائه نمود. همچنین در خصوص نحوه تخصیص اعتبارات پروژه های نیمه تمام شهرستان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

,

پایان پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه