استاندار آذربایجان‌شرقی:

چرا با ادعای تخلف و تقلب شیرینی انتخابات را در کام مردم تلخ می‌کنند؟

چرا با ادعای تخلف و تقلب شیرینی انتخابات را در کام مردم تلخ می‌کنند؟
استاندار آذربایجان‌شرقی بر سلامت انتخابات تاکید و از کسانی که به صحت نتایج شبهه وارد می‌‌نمایند انتقاد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، اسماعیل جبارزاده طی گفت‌وگویی با اشاره به حضور حداکثری مردم در انتخابات و خلق حماسه‌ای به یاد ماندنی، ابراز داشت: با اطمینان کامل عرض می‌کنم در 29 اردیبهشت ماه انتخاباتی سالم در سایه‌ی زحمات هیات‌های نظارت و اجرایی و سایر عوامل انتظامی برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی با انتقاد از کسانی که در صحت انتخابات شبهه ایجاد می‌کنند و ادعای بروز تخلف و تقلب دارند، عنوان کرد: چرا شیرینی انتخابات و مشارکت حداکثری را به کام مردم تلخ می‌کنند؟ این مسایلی که در فضای مجازی مطرح می‌شود بداخلاقی است.

,

استاندار آذربایجان‌شرقی با اعلام اینکه هیچ‌گونه تخلفی از هیچ‌یک از صندوق‌های اخذ رأی به مسئولین گزارش نشده است، خاطرنشان ساخت: روند برگزاری انتخابات و شمارش آراء در چهارچوب ضوابط انجام شده و با حضور مسئولین اجرایی و نظارتی صورت جلسه شده است.

,

وی ابراز امیدواری کرد که با توجه به آشکار بودن نشانه های امانتداری کامل در انتخابات، حرف و حدیث های مطرح شده از سوی بعضی ها در این باره پایان یابد.

,

این مقام مسئول مشارکت 40 میلیونی در انتخابات را برگ زرینی در تاریخ انقلاب اسلامی دانست و افزود: چنانچه قانوناً امکان ادامه رأی‌گیری وجود داشت قطعا میزان مشارکت بیشتر هم می‌شد.

,

پایان/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه