استاندار قزوین:

توجه جدی به میراث فرهنگی بیشترین بازخورد مالی را دارد

توجه جدی به میراث فرهنگی بیشترین بازخورد مالی را دارد
استاندار قزوین گفت: توجه جدی به حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بیشترین بازخورد مالی را برای استان به ارمغان دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  شاخص، فریدون همتی در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان  اظهار کرد: با توجه جدی تر به حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری می توان با کمترین سرمایه و هزینه بیشترین بازخورد مالی را برای استان به ارمغان آورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از  , شاخص،,  فریدون همتی در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان  اظهار کرد: با توجه جدی تر به حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری می توان با کمترین سرمایه و هزینه بیشترین بازخورد مالی را برای استان به ارمغان آورد.,

استاندار قزوین بر توسعه و تقویت زیرساخت های بخش گردشگری در استان تاکید کرد و افزود: تمام دستگاه هایی که با اداره کل میراث فرهنگی درباره بناها و مالکیت ها تعارض دارند ابتدا باید خود احیاگر بناهای تاریخی باشند در غیر این صورت باید آنها را به میراث واگذار کنند.

,

این مسوول با بیان اینکه قزوین با داشتن یک هزار و ۳۰۰ اثر در فهرست آثار ملی کشور می تواند یکی از پنج مقصد گردشگری ایران باشد، خاطرنشان کرد: از سرمایه گذاری در بخش های گردشگری استان استقبال می کنیم و از متقاضیان حمایت خواهیم کرد.

,

وی با اشاره به حل و فصل موانع پیش رو اجرای طرح دولتخانه صفوی، گفت: در این زمینه باید آموزش و پرورش و اداره کل ورزش و جوانان، دبیرستان پاسداران و مجموعه ورزشی تختی را واگذار کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه