کاهش ۵۹ درصدی تصادفات فوتی در هرمزگان

کاهش ۵۹ درصدی تصادفات فوتی در هرمزگان
فرمانده انتظامی هرمزگان از کاهش ۵۹ درصدی تصادفات فوتی در حوزه درون شهری و کاهش ۳۵ درصدی در حوزه برون شهری طی دو ماهه اول امسال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  هرمز؛ عزیزاله ملکی، فرمانده نیروی انتظامی هرمزگان در تشریح عملکرد دو ماهه امسال در حوزه پلیس راه و راهور استان بیان داشت: در دو ماهه اول امسال ۳۱۳ فقره تصادف در حوزه برون شهری استان رخ داد و ۳۸نفر جان خود را از دست دادند در مقایسه با مدت مشابه سال ۳۵درصد کاهش تلفات داشته ایم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  هرمز,

این مقام انتظامی افزود :طی این مدت در حوزه برون شهری تصادفات جرحی ۱۴ درصد و در تصادفات خسارتی نیز با کاهش ۵۳درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل مواجه بودیم.

,

وی با اشاره به کاهش ۵۹درصدی تصادفات فوتی در حوزه درون شهری ،تصریح کرد :طی این مدت در حوزه درون شهری در تصادفات جرحی ۸ درصد ،خسارتی ۶۹ درصد و تعداد متوفی نیز ۶۱ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل کاهش داشته ایم.

,

ملکی با اشاره به اینکه در دو ماهه اول سال جاری ۲۲۵ هزار و ۱۴ برگ جریمه صادر شد، بیان کرد: در دو ماهه اول امسال هزار و ۴۳۴دستگاه خودرو و هزار و ۱۵۰ دستگاه موتورسیکلت به دلیل تخلف توقیف و به پارکینگ منتقل شدند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه