دادستان عمومی و انقلاب یاسوج:

قاتل فراری جوان 18 ساله باشتی دستگیر شد

قاتل فراری جوان 18 ساله باشتی دستگیر شد
دادستان عمومی و انقلاب یاسوج از دستگیری یک قاتل فراری که هفته گذشته در منطقه کوشک بویراحمد مرتکب قتل شده بود خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس، مهرداد کرمی گفت: این فرد متهم به قتل، شب گذشته یک هفته پس از وقوع قتل دستگیر شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

وی افزود: قاتل هفته گذشته و در جریان درگیری با جوان دیگری که بر اثر اختلاف و بگو مگو حین کورس گذاشتن با ماشین رخ داده، در نزدیکی قهوه خانه‌ای در نزدیکی کوشک بویراحمد مرتکب قتل شده و متواری شده بود.

,

دادستان یاسوج گفت: تحقیقات در این خصوص پس از دستگیری متهم و تشکیل پرونده ادامه دارد.

,

گفتنی است به گفته شاهدان در این درگیری خونین که عصر نخستین روز خرداد 96 در محور بابامیدان به یاسوج، در کافه - رستوران روستای کِوِشک بویراحمد رخ داد مهاجم با ضربات چاقو یک نفر را کشت و یک نفر را زخمی کرد.

,

بنابر این گزارش این درگیری به دلیل اختلاف برسر رعایت نکردن قوانین رانندگی و بهانه های قبلی رخ داد که طی آن در این حادثه صاحب کافه -رستوران بین راهی با 2 برادراهل شهرستان باشت درگیرشد، که متاسفانه برادر 18 ساله به علت ضربات چاقوی مهاجم در دم به قتل رسید و برادر دیگر به شدت زخمی شد. 

,

روستای ِکوشک در 40 کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد و در جاده بابامیدان به یاسوج واقع شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه