رئیس زندان لردگان عنوان کرد:

جمع آوری مبلغ 500 میلیون ریال در جشن گلریزان لردگان

جمع آوری مبلغ 500 میلیون ریال در جشن گلریزان لردگان
رئیس زندان لردگان گفت: جشن گلریزان در شهرستان لردگان همزمان با سراسر کشور در لردگان به منظور جمع آوری کمک های مردمی و خیرین لردگان برای آزادی زندانیان جرایم غیر عمد در سالن ارشاد اسلامی لردگان برگزار گردید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رمضان ابراهیم محمدی رئیس زندان لردگان در گفتگو با خبرنگار سلام لردگان اظهار داشت: در این جشن باشکوه خیرین لردگان مبلغ 500میلیون ریال به ستاد دیه شهرستان کمک کردند تا زندانیان جرایم غیر عمد آزاد شوند.

حافظ طاهری مدیر نمایندگی ستاد دیه استان چهار محال و بختیاری، نیز ضمن تبریک ماه مبارک رمضان گفت: امروز در شهرستان لردگان همانند سراسر کشور جشن گلریزان برای آزادی زندانیان غیر عمد در حال برگزاری می باشد و خیرین و مردم شهرستان لردگان جهت آزادی زندانیان جرایم غیر عمد استقبال بسیار خوبی داشته اند.
وی گفت: در زندان های استان بالغ بر 315 زندانی غیر عمد داریم و با تلاش های که انجام شده 160 زندانی جرایم غیر عمد در سال گذشته آزاد شده و در 60 روز سال 96 هم حدود 42 نفر از این زندانی ها آزاد شدند اما متاسفانه ورودی این نوع از زندانی ها بسیار زیاد می باشد و ما به کمک تمام خیرین و مردم احتیاج داریم که جشن های اینچنینی بیشتری انجام گیرد.
طاهری در این آیین گفت: جشن گلریزان بعدی ما در شهرستان کیار و بعد از آن در شهر شلمزار این جشن برگزار خواهد شد و برای اولین با  دانشگاه آزاد اسلامی استان نیز جشن گلریزانی برای دانشجویان و اساتید برگزار خواهد کرد و در 15 رمضان نیز جشن گلریزانی در شهر شهرکرد برگزار خواهد شد که امیدواریم خیرین و مردم شهرستان شهرکرد استقبال خوبی را داشته باشند تا بتوانیم با کمک آنها زندانیان بیشتری را از زندان ها آزاد کنیم.

وی گفت: حدود 50 میلیون تومان در شهرستان لردگان در جشن گلریزان جمع آوری گردید و سعی می کنیم زندانیانی که بدهی آنها کمتر از 5 میلیون تومان است را در اسرع وقت آزاد کنیم تا از آسیب های بعدی جلوگیری شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام لردگان, سلام لردگان, سلام لردگان,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه