دستگیری مروج اعمال منافی عفت در فضای مجازی در هرمزگان

دستگیری مروج اعمال منافی عفت در فضای مجازی در هرمزگان
رئیس پلیس فتا استان هرمزگان از شناسایی و دستگیری عامل انتشار منافی عفت خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ علی اصغر افتخاری گفت:برابر رصد فضای مجازی به ویژه شبکهه ای اجتماعی توسط کارشناسان این پلیس، کانالی تحت عنوان “سلامت جنسی ” شناسایی گردید که در آن مدیر کانال اقدام به تشویق و تحریک به انحرافات جنسی و آموزش می‌نماید که موضوع به صورت ویژه در دستور کار این پلیس قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  هرمز,

وی  افزود: طی بررسی صورت پذیرفته واقدامات اولیه مشخص شدکانال ایجاد شده از طریق هویت جعلی طراحی شده و فرد ناشناس از هویت فرد دیگری استفاده نموده که در ادامه با بررسی‌های فنی و اقدامات کارشناسی شده متهم پرونده به هویت ا.ف در استان هرمزگان شناسایی گردید.

,


افتخاری افزود: با هماهنگی مقام قضایی متهم با رعایت اصل غافل گیری در مخفیگاه خود دستگیر و با ادله مکشوفه به پلیس فتا دلالت گردید.

,
,

وی ادامه داد: در بازجویی صورت گرفته از متهم در ابتدا منکر هرگونه بزه انتسابی گردید که در ادامه با مواجه شدن با مستندات جمع آوری شده به بزه خود اعتراف نمود که هدف از این کار خود را کسب در آمد از این راه بیان داشت.

,

رئیس پلیس فتا استان هرمزگان تاکید کرد: در کنار مزایای فراوانی که فضای مجازی دارد ولی متأسفانه افرادی هستند که از این فضا سوء استفاده می‌نمایند و در جهت پیشبرد اهداف خود از ان استفاده می‌نمایند لذا از شهروندان درخواست می‌شود از انجام هرگونه اقدام خلاف قانون در فضای مجازی خودداری نمایند چرا که این اعمال از چشم پلیس فتا پوشیده نیست و اینگونه افراد برابر قانون مجازات می‌شوند. همچنین شهروندان درصورت مواجه شدن با چنین گروه و کانال‌هایی که خلاف قانون مطالب ارائه می‌دهند به پلیس فتا اطلاع رسانی نمایند.

,


وی در پایان گفت: همچنین شهروندان می توانند از کلیه مطالب آموزشی در سایت پلیس فتا به آدرس www.CyberPolice.ir استفاده و جهت ارتباط با پلیس فتا از طریق ثبت فوریت های سایبری بخش گزارش مردمی اقدام نمایند.

,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه