logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

همزمان با مراسم جشن رمضان در غرفه حامی آرزوها؛

کودکان رویایشان را در آغوش می گیرند

کودکان رویایشان را در آغوش می گیرند
دوچرخه، تبلت، تلویزیون و انواع اسباب‌بازی از جمله هدایایی بود که خیران در جهت برآورده کردن آرزوها به کودکان تحت حمایت این نهاد اهداء کردند و همچنان برآورده کردن آرزوهای کودکان توسط نیکوکاران در ماه رمضان امسال در غرفه حامی آرزوها جشن رمضان ادامه دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آرزوی بیش از 10 هزار کودک یتیم  و مشمول طرح محسنین  تحت حمایت کمیته امداد استان تهران با همکاری خیران در جشن رمضان برآورده می شود.

محسن ولیئی، مدیرکل کمیته امداد استان تهران در مورد برگزاری جشن آرزوها در ماه مبارک رمضان و برآورده شدن آرزوی کودکان تحت حمایت این نهاد، اظهار کرد: نیکوکاران با اطلاع از آرزوی کودکان تحت حمایت این نهاد نسبت به برآورده کردن آنها اقدام می کنند؛ پیش از این از ایتام خواسته شده بود که آرزوهای خود را درقالب دل نوشته بنویسند.

وی افزود: در همین جهت سال گذشته طی این اقدام در ایام ماه مبارک رمضان در غرفه حامی آرزوهای جشن رمضان بیش ازیک هزار و ۲۰۰ نیکوکار برای برآورده کردن آرزوی ایتام و کودکان دارای سرپرست ناتوان اقدام کردند.

ولیئی با اشاره به اینکه آرزوی حدود ۵۰۰  کودک در همین مدت زمان برآورده شد،تصریح کرد: دوچرخه، تبلت، تلویزیون و انواع اسباب‌بازی از جمله هدایایی بود که خیران در جهت برآورده کردن آرزوها به  کودکان تحت حمایت این نهاد اهداء کردند  و همچنان برآورده کردن آرزوهای کودکان توسط نیکوکاران در ماه رمضان امسال در غرفه حامی آرزوها جشن رمضان ادامه دارد.

وی از برگزاری مراسم جشن آرزوها در دو پایگاه  دیگر همزمان با این مراسم معنوی خبر داد و گفت: در پارک طبیعت ( آب و آتش) در غرفه حامی آروزها و در پارک ارم در غرفه تونل آرزوها  برگزار می شود.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه از ابتدای اجرای طرح اکرام تاکنون حدود یکصد هزار حامی نیکوکار با کمیته امداد استان تهران همکاری می‌کنند، تأکید کرد: خوشبختانه مشکلات عدیده‌ای از کودکان یتیم و دارای سرپرست ناتوان برطرف و مساعدت‌های معنوی و مادی شایسته‌ای به خانواده‌های نیازمند در طی سالهای اجرای این طرح در کمیته امداد ارائه شده است.

وی خاطرنشان کرد:با اجرای طرح اکرام ایتام همچنین طرح محسنین، عدالت اجتماعی توسعه و مسیر فقرزدایی هموارتر می‌شود؛ اجرای این طرح باعث کاهش تبعات فردی، اجتماعی و اقتصادی فقدان پدر یا مادر در تربیت فرزندان و تعالی خانواده در جامعه می‌شود.

ولیئی بیان کرد: شهروندان استان تهران می توانند برای شرکت در طرح اکرام ایتام و محسنین و  حمایت از یک یا چند فرزند معنوی، برآورده کردن آرزوها کودکان مورد حمایت با مراجعه به دفاتر کمیته امداد در سطح شهر تهران و شهرستانهای تابعه و یا با سامانه گویای 7355 تماس حاصل نمایند.

وی از برگزاری مراسم جشن رمضان در دو پایگاه  دیگر همزمان با این مراسم معنوی خبر داد و گفت: در پارک طبیعت ( آب و آتش) با همکاری شبکه سه سیما و در پارک ارم با مشارکت بنیاد مستضعفان و همکاری شبکه دو سیما برگزار می شود.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران به برنامه های فرهنگی این نهاد ویژه مددجویان تحت حمایت در ایام ماه رمضان پرداخت و افزود: همزمان با شروع ماه ضیات الهی، برنامه های آموزشی قرآن در قالب "طرح ترنم نور" با همکاری موسسات قرآنی برگزار می شود.

وی با اشاره به  اهداف اجرای طرح ترنم نور گفت: افزایش سطح بینش و باورهای دینی و مذهبی مددجویان از طریق انس بیشتر با قرآن و احیای فرهنگ دینی، ترویج، تبلیغ و اعتلای فرهنگ قرآنی و گسترش فضایل اخلاقی در زندگی مددجویان از اهداف اجرای این طرح است.

ولیئی به دوره های  محافل انس با قرآن و آموزش قرآن کریم به مددجویان تحت حمایت شامل روخوانی، روان‌خوانی، قرائت، حفظ ، ترجمه و مفاهیم قرآن کریم،افزود: مددجویان تحت حمایت که اغلب زنان سرپرست خانوار هستند، در کلاس های آموزش روخوانی، روان خوانی، قرائت، حفظ، ترجمه و مفاهیم قرآن کریم  شرکت می کنند واز فضایل قرآن  در این ماه مبارک بهره مند می شوند؛ همچنین امدادگران این نهاد از برگزاری این دوره ها بهره مند می شوند.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه اولویت و سطح بندی برنامه های قرآنی میان جامعه هدف انجام خواهد شد، تصریح کرد: این اقدام برای شناخت صحیح از جامعه مددجویی و افزایش اثر بخشی این طرح انجام می شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه