فرماندار بروجرد:

راه اندازی کتابخانه شهیدی بروجرد نیازمند یک عزم است

راه اندازی کتابخانه شهیدی بروجرد نیازمند یک عزم است
فرماندار بروجرد گفت: راه اندازی کتابخانه شهیدی بروجرد نیازمند یک عزم است و نباید راه اندازی مجدد این کتابخانه پاسکاری شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد "علی کورانی فر "فرماندار بروجرد در جلسه کتابخانه ها که در فرمانداری برگزار شد گفت: کتابخانه شهیدی که حدود 2 سال است تعطیل شده، تنها نیازمند یک عزم است و این کتابخانه یک ظرفیت است و نباید برای رفع مشکل این کتابخانه پاسکاری صورت گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد, بازتاب بروجرد, "علی کورانی فر "فرماندار بروجرد در جلسه کتابخانه ها که در فرمانداری برگزار شد گفت: کتابخانه شهیدی که حدود 2 سال است تعطیل شده، تنها نیازمند یک عزم است و این کتابخانه یک ظرفیت است و نباید برای رفع مشکل این کتابخانه پاسکاری صورت گیرد.,

 

,

وی اضافه کرد: ظرف 10 روز آینده باید این مشکل کتابخانه حل شود و از این ظرفیت کتابخانه به خوبی در شهرستان بروجرد استفاده کرد.

,

 

,

به گفته وی با توجه به موضوع مهم کتاب و کتابخوانی باید هر چه سریعتر مشکل کتابخانه برطرف شود و فضا را برای ترویج فرهنگ کتابخوانی فراهم نمود.

,

 

,

فرماندار بروجرد افزود: امسال اولویت بودجه عمرانی برای پروژه های بالای 90 درصد است و باید تلاش کرد تا کتابخانه آیتی و باهنر هر چه سریعتر مورد استفاده قرار بگیرند.

,

 

,

در ادامه "داود پهلوان" مدیر کتابخانه های عمومی بروجرد گفت: کتابخانه باهنر با بیش از 90 درصد پیشرفت و کتابخانه آیتی با 95 درصد پیشرفت نیازمند اعتباراتی هستند تا به بهره برداری برسند و در اختیار علاقه مندان به کتاب قرار گیرد.

,

 

,

وی اضافه کرد: حدود 700 میلیون تومان اعتبار نیاز است که این دو کتابخانه تکمیل و به بهره برداری برسد.

,

 

,

پهلوان از برگزاری جشنواره کتابخوان رضوی خبر داد و افزود: به مناسبت دهه کرامت این جشنواره همه ساله برگزار می شود و امسال نیز این جشنواره برای همه سنین اجرا می شود که این مسابقه به دو صورت آنلاین و کتابخوانی است.

,

 

,

انتهای پیام/   

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه