بعد از گذشت سه سال/

عملیات عمرانی پارک ترافیک در مشگین‌شهر آغاز شد

عملیات عمرانی پارک ترافیک در مشگین‌شهر آغاز شد
بعد از گذشت سه سال از وعده‌های شهرداران مختلف، عملیات عمرانی پارک ترافیک در پارک دانشجو مشگین‌شهر آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرمشکین، از سه سال پیش شهرداران مختلفی در مشگین‌شهر روی کار آمده اند و هر کدام در زمان حضورشان در این جایگاه از احداث پارک ترافیکی جهت آشنایی خردسالان، کودکان و دانش آموزان با ضوابط، قوانین و علائم و تجهیزات راهنمایی و رانندگی، در محل پارک دانشجو خبر داده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرمشکین,

 

,

در سال 93 سرپرست شهرداری وقت مشگین‌شهر از آغاز عملیات عمرانی و خرید تجهیزات و ماشین آلات لازم برای احداث پارک ترافیک خبر داده بود اما بعد از گذشت 3 سال هنوز خبری از پارک ترافیک در این شهر نیست.

,

 

,

حال بعد از گذشت 3 سال از این طرح مسعود خیرجو شهردار فعلی مشگین شهر با اعلام اینکه طرح احداث پارک ترافیک از ماهها پیش، مورد بحث بود اظهار کرد: به احتمال زیاد براساس پیشنهادهای واصله  واگذاری و بهره برداری این طرح به بخش خصوصی واگذار شود و با توجه به اینکه تعدادی موتور و ماشین های برقی قبلا خریداری شده است تلاش خواهیم کرد با افتتاح این پارک نقش مهمی در آموزش و فرهنگ سازی علائم رانندگی و افزایش توجه و احترام به مقررات ترافیکی در شهر داشته باشیم.

,

 

,

وی اظهار امیدواری کرد: با احداث این پارک ترافیک، کودکان از همان سنین ابتدایی با مجموعه قوانین راهنمایی و رانندگی بیشتر آشنا شده و در آینده نقش مهمی در ارتقاء فرهنگ عمومی ترافیک داشته باشند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه