فرمانده انتظامی شهرستان اهر؛
روزه خواری در ملاء عام از نظر شرعی حرام و مصداق جرم مشهود است
فرمانده انتظامی شهرستان اهر از برنامه ریزی پلیس این شهرستان برای حفظ ارزش های دینی در ماه مبارک رمضان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ «یونس منفرد» در گفتگو با اهروصال اظهار داشت: مردم مومن و متعهد شهرستان اهر و روستاهای تابعه از چند روز پیش از ماه رمضان در جهت استقبال از این ماه رحمت و پربرکت نسبت به غبار روبی مساجد و تکایا پرداخته و خود را برای یک ماه ضیافت الهی آماده نموده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال ,وی در ادامه افزود: مجموعه فرماندهی انتظامی این شهرستان نیز با اجرای طرح ارتقاء امنیت معابر، بوستان و پارک ها که شهروندان در ساعات بعد از افطار در آنها حضور می یابند و همچنین تسهیل در رفت و آمد وسایل نقلیه بویژه در زمان افطار و شب های قدر اقدامات لازم را در جهت رفاه و آسایش شهروندان گرامی به عمل می آورد.
,این مقام انتظامی اضافه کرد: ما از شهروندان تقاضا داریم برحسب وظایف دینی و قانونی در جهت حفظ حرمت ماه مبارک رمضان با پلیس همکاری نموده و موارد تخلف را به پلیس ۱۱۰ گزارش کنند و ضمنا به جهت پیشگیری از سرقت منازل و وسایط نقلیه بویژه موقع افطار هشدار های پلیسی را جدی بگیرند.
,سرهنگ منفرد با اشاره به اینکه روزه خواری در ملاء عام از نظر شرعی حرام و مصداق جرم مشهود بوده و قابل تعقیب است، گفت: بدیهی است معذوراتی مانند بیماری و مسافرت مجوز روزه خواری در انظار عمومی نیست.
,فرمانده انتظامی شهرستان اهر خاطر نشان کرد: از همه همشهریان انتظار می رود از تظاهر به روزه خواری، استعمال دخانیات و همچنین ایجاد آلودگی صوتی پرهیز کنند. از آنجایی که فضای شهر در این روزها آکنده از عطر بندگی و معنویت است. شایسته است بیش از پیش در رعایت عفاف و حجاب، مهربانی و کمک به ضعیفان و دیگر به وظایف انسانی اهتمام شود.
,سرهنگ منفرد در پایان از همکاری و همراهی شهروندان با پلیس در اجرای ماموریت ها در تمامی عرصه ها و بویژه در مناسبت ها و اعیاد تقدیر و تشکر نموده و خواستار ادامه این همکاری در طول ماه مبارک رمضان گردید.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه