رییس پلیس راه شرق استان تهران خبر داد؛

ترافیک نیمه سنگین هراز و فیروزکوه

ترافیک نیمه سنگین هراز و فیروزکوه
رییس پلیس راه شرق استان تهران از ترافیک نیمه سنگین محورهای هراز و فیروزکوه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ سیاوش محبی، در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این که ترافیک محورهای فیروزکوه و هراز در هر دو جهت نیمه سنگین  است، افزود: از رانندگان عزیز تقاضا داریم که با صبر و حوصله به مسیر ادامه دهند و از هرگونه شتاب زدگی پرهیز کرده و قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی به وقوع حادثه واژگونی خودرو پژو ۲۰۶ در محور فیروزکوه- تهران، ابتدای پل « دلیچای» اشاره کرد و گفت: این حادثه که در اثر شتاب زدگی و بی دقتی به قوانین رخ داد ۲ نفر را مصدوم کرد که توسط نیروهای امدادی هلال احمر استان تهران به بیمارستان منتقل شدند.

,

رییس پلیس راه شرق استان تهران از آمادگی نیروی انتظامی شرق استان تهران برای پذیرایی از زائران امام(ره) خبر داد و گفت: برای ارائه خدمات به زائران مرقد امام(ره) در روزهای ۱۴ و ۱۵ خرداد برنامه های ویژه ای در دستور کار داریم.

,

محبی با بیان این که پلیس در تمام محورهای مواصلاتی شرق استان تهران به حالت آماده باش در آمده است، افزود: تمام نیروهای پلیس راه شرق استان تهران در این ایام به خدمت رسانی به مسافران و زائران عزیز خواهند پرداخت.

,

بر اساس این گزارش، مراسم بیست و هشتمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) عصر یکشنبه ۱۴ خرداد ماه در حرم مطهر ایشان برگزار می شود.

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه