در ماه مبارک رمضان انجام می‌شود؛

ضیافت افطاری در حرم حضرت عبدالعظیم (ع) + گزارش تصویری

ضیافت افطاری در حرم حضرت عبدالعظیم (ع) + گزارش تصویری
هر شب هزار نفر زائر روزه دار میهمان سفره افطار حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به‌نقل از پایگاه خبری تحلیلی آفتاب ری، ضیافت افطاری ماه مبارک رمضان هر شب بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء در تالار شیخ کلینی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه‌السلام برگزار می‌‌شود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به‌نقل از پایگاه خبری تحلیلی , آفتاب ری, ، ضیافت افطاری ماه مبارک رمضان هر شب بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء در تالار شیخ کلینی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه‌السلام برگزار می‌‌شود. ,

حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) به‌عنوان قطب مذهبی استان تهران نیز در ایام ماه مبارک رمضان، میزبان عاشقان و ارادتمندان است و هزاران زائر از راه‌های دور و نزدیک برای عرض ارادت به این شخصیت بزرگ در شهرری حاضر می‌شوند.

,

توزیع افطاری در میان زائران و روزه‌داران از جمله برنامه‌هایی است که از سوی این آستان در طول ایام ماه مبارک رمضان اجرا می‌شود و به‌منظور ترویج ارزش‌ها و اصول اسلامی برنامه‌های ویژه‌ای برای هزار نفر از زائران نظیر بیان احکام و برگزاری نماز جماعت در تالار شیخ کلینی (ره) برگزار می‌شود و در نهایت شرکت‌کنندگان در این مراسم بر سر سفره اطعام روزه‌داران در حرم حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) حاضر می‌شوند.

,

 

,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

انتهای پیام/ م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه