فرماندار خلخال:

ساخت پل ائلر باغی غیر کارشناسی بوده است

ساخت پل ائلر باغی غیر کارشناسی بوده است
فرماندار خلخال گفت: ساخت پل ائلر باغی خلخال در محدوده رودخانه هروچایی برای ارتباط دو طرف شهر غیر کارشناسی بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  ازناو ،فریدون بابایی در جلسه بررسی مشکلات و طرح ها و پروژه های سطح شهر خلخال گفت: پل ائلر باغی در خلخال غیر کارشناسی کار شده و ساخت بدون مطالعه این پل، خسارات زیادی را در پی داشه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ازناو,

فرماندار خلخال خواستار بررسی و مطالعه دقیق طرح ها قبل از اجرا و تصویب شد و گفت: قرار بود پل ائلر باغی در مسیر ورودی شهر از طرف علی آباد با هزینه ای کمتر انجام شود اما با یک تصمیم غیرکارشناسی ساخته شده و اکنون نیز به عنوان یک مطالبه مردمی درآمده ومردم انتظار دارند مسئولین این مشکلات را حل کنند.

,

فرماندار خلخال با اشاره به جاده خلخال _کلور _درام گفت: نگاه مسئولان به این جاده باید نگاه استانی باشد چراکه این محور علیرغم اینکه در مسیر گرمسیری و دور از گردنه بوده، یک جاده ارتباطی استان با مرکز کشور در اینده است.

,

بابایی گفت:در طول زمستان ما جاده خلخال به اسالم را با تلاش راهداران باز نگه داشتیم ولی بارش برف در مسیر اردبیل سرچم بارها این مسیر را مسدود کرد در حالیکه همه شاهد بودند جاده خلخال_کلور_درام باتوجه به اینکه بدون گردنه است امن بود و مسیری نزدیکتر به مرکز کشور است.

,

فرماندارخلخال خواستار تسریع فعالیت های شهرداری در اجرای طرح مطالعات منطقه قلعه باشی شد و گفت: ما نیز اعتبارات لازم برای این طرح را در نظر خواهیم گرفت.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه