نماینده ورزش بانوان سرخه خبر داد؛
آغاز جام رمضان در رشته های بدمینتون و والیبال ویژه بانوان سرخه
نماینده ورزش بانوان سرخه از آغاز رقابت های "جام رمضان" در رشته های بدمینتون ووالیبال ویژه بانوان این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه صفا نماینده ورزش بانوان سرخه در گفت و گو با خبرنگار ندای سرخه با اعلام خبر آغاز رقابت های جام رمضان دردو رشته بدمینتون و والیبال در باشگاه شهدا سرخه خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای سرخه,وی گفت: در رشته بدمینتون با حضور 10 نفر در رده سنی بزرگسال و ۱۵نفر نونهال به صورت دوبل و انفرادی برگزار می شود.
,نماینده ورزش بانوان سرخه خاطرنشان کرد: این مسابقات به صورت دوستانه و شهرستانی در حال برگزاری است و نتایج نهایی در پایان ماه رمضان اعلام خواهد شد.
,صفا بیان داشت: در رشته والیبال رده سنی بزرگسالان در چهار گروه و به صورت تک حذفی به رقابت می پردازند و نتایج به تدریج اعلام خواهد شد.
]
ارسال دیدگاه