رئیس جمعیت هلال احمر اردستان خبرداد؛
اجرای طرح همای رحمت در اردستان
خانی گفت: تعداد ۲۰۰ سبد غذایی در طرح همای رحمت شهرستان اردستان پیش بینی شده که تعداد ۷۰ سبد توسط داوطلبان هلال احمر شهر زواره و ۱۳۰ سبد توسط داوطلبان شهر اردستان تهیه خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح اردستان؛ رئیس جمعیت هلال احمر اردستان در گفت و گویی اظهار کرد: طرح همای رحمت همانند سال های گذشته توسط هلال احمر اردستان اجرا می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح اردستان,منصور خانی گفت: افراد نیازمند در این طرح توسط داوطلبان هلال احمر و خیران شناسایی شده و سبد غذایی ویژه ماه رمضان به آن ها تحویل می شود.
,وی افزود: تعداد 200 سبد غذایی در طرح همای رحمت شهرستان اردستان پیش بینی شده که تعداد 70 سبد توسط داوطلبان هلال احمر شهر زواره و 130 سبد توسط داوطلبان شهر اردستان تهیه خواهد شد.
,رئیس هلال احمر شهرستان اردستان با بیان اینکه ارزش سبدهای غذایی یک میلیون ریال است، تصریح کرد: تعداد 50 سبد غذایی تاکنون تهیه شده و در اختیار نیازمندان قرار گرفته است.
,خانی تاکید کرد: داوطلبان هلال احمر در چهار گروه تقسیم بندی شده که در دو خانه داوطلب اردستان و زواره به فعالیت پرداخته و کمک های خیران را به منظور تهیه سبد غذایی ویژه ماه رمضان جمع آوری می کنند.
,وی یادآورشد: محتویات سبدها شامل برنج، روغن، قند یا شکر، تن ماهی، ماکارانی، سویا و چایی خواهد بود که تا نیمه ماه رمضان به دست نیازمندان خواهد رسید.
,رئیس هلال احمر اردستان گفت: کلیه هزینه های سبد غذایی توسط خیران و داوطلبان تامین شده و در صورت رضایت از طرح،پس از ماه رمضان نیز سهمیه ای برای داوطلبان در نظر گرفته می شود تا نسبت به تهیه سبد ارزاق اقدام کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه