مدیر جهاد کشاورزی بندرلنگه خبر داد:

کشت الگویی بادام زمینی برای نخستین بار در بندرلنگه

کشت الگویی بادام زمینی برای نخستین بار در بندرلنگه
مدیر جهاد کشاورزی بندرلنگه از کشت الگویی بادام زمینی برای نخستین بار در ۵ هکتار از زمین های این بندر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مروارید نیوز: محمد پورعلی مدیرجهاد کشاورزی شهرستان بندرلنگه در گفتگو با خبرنگاران گفت: کشت الگویی بادام‌ زمینی برای اولین بار در سال گذشته به صورت آزمایشی کشت شد که با توجه به ثمربخش بودن امسال ۵ هکتار به زیر کشت این محصول رفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مروارید نیوز,

وی افزود: کاشت بادام زمینی در بندرلنگه در فروردین ماه آغاز شده و زمان برداشت آن اواخر تیر ماه است که پیش بینی میگردد بیش از ۱۰ تن بادام زمینی برداشت شود.

,

, , ,

 

,

محمد پورعلی کشت این محصول را با هدف ترویج کشت گیاهان به نیاز آبی کم دانست و اظهار کرد: محصول برداشت شده در هرمزگان و استان‌های هم جوار عرضه می‌شود.

,

شایان ذکر است، بادام زمینی منبعی است غنی از پروتئین ولی از آنجا که دارای بعضی انواع آمینو اسیدهای ضروری مانند لیزین، سیستین و متیونین نیست توصیه می‌شود به همراه مواد غذایی مکمل استفاده شود.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه