شهردار شلمزار در پاسخ به شایعه برکناری خود:

من شهردار هستم، برکناری شهردار مستلزم طی مراحل قانونی است

من شهردار هستم، برکناری شهردار مستلزم طی مراحل قانونی است
در پی انتشار شایعه برکناری شهردار شلمزار، وی با ارسال پیامی به پایگاه خبری تحلیلی کیار بیدار به این شایعه پایان داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کیار بیدار انتشار پیامی در شبکه های اجتماعی با این مضمون که: «خبرهای بدست رسیده حاکی از عزل یکی از مسولین شهر و معرفی مسول جدید است.این موضوع را برخی از کانالهای شهر نیز با ذکر اشخاص کار کرده اند اما تاکنون مستندی دال بر این موضوع بدست #کانال.... نرسیده و خبرفوق فعلا درحد صحبت میباشد»  مبنی بر برکناری شهردار شلمزار باعث بهت و حیرت همگان شد.

در این راستا پیگیری های لازم  صورت گرفت که مشخص شد  این خبر از اساس کذب است و شهردار شلمزار هم در پاسخ به این شایعه پاسخ خود را در اختیار مدیر پایگاه خبری تحلیلی کیار بیدار قرار داد که متن این پیام به شرح زیر است:
«با سلام خدمت مردم عزیز و فهیم شلمزار باستحضار میرسانم باستناد قانون شورای شهر ،شورای شهر نمی تواند با امضا سه نفر شهردار را عزل کند و باید برابر قانون سوال کتبی و استیضاح صورت بگیرد که این مهم اتفاق نیافتاده است  وهنوز هیچ سوالی برابر قانون از بنده نشد و اگر شورای اسلامی شهر شلمزار در این راستا مصوبه ای با امضاء حداقل سه نفر از اعضا داشته است خلاف قانون و مقررات عمل کرده است و رسمیت ندارد و با توجه به اینکه شورای آینده انتخاب و معرفی شده است شورای مستقر نمی تواند در حال حاضر در این زمینه تصمیمی اتخاذ نماید  و بر همین اساس کماکان اینجانب  شهردار شلمزار وخادم مردم شریف شلمزار هستم.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کیار بیدار,
,
,
,
محمدرضا حمزه
شهردار شلمزار

 
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه