رئیس مرکز اورژانس استان فارس:

۳۵ نفر بر اثر انفجار یک فروشگاه در شیراز مصدوم شدند

۳۵ نفر بر اثر انفجار یک فروشگاه در شیراز مصدوم شدند
رئیس مرکز اورژانس و فوریت‌های پزشکی استان فارس از مصدوم شدن ۳۵ نفر در حادثه انفجار یک فروشگاه در بلوار نصر شیراز خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شامگاه جمعه انفجاری در یک فروشگاه هایپرمارکت در بلوار نصر شیراز رخ داد که بنا به گزارش آتش‌نشانی این شهر به دلیل شدت انفجار دیوارهای این فروشگاه بزرگ فروریخت و موج انفجار به مغازه‌ها و منازل نزدیک خسارت وارده کرد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این انفجار سبب شد که برق منطقه تا ساعتی قطع شود و ساختمان تجاری "نمونه شهر" و یکی از شعب بانک ملت و تمام خانه‌های مسکونی هم جوار شیشه‌هایشان کاملا فرو ریزد. 

,

محمدرضا عالی‌منش، رئیس مرکز اورژانس استان فارس در گفت‌وگو با تسنیم آمار نهایی مصدومان را 35 نفر اعلام کرد و اظهار داشت: از این تعداد 16 نفر به بیمارستان‌های شهید رجایی و نمازی منتقل شدند. 

,

وی گفت: سوختگی مصدومانی که به بیمارستان منتقل شدند، شدید نیست و  19 نفر نیز به صورت سرپایی در محل درمان شدند. 

,

رئیس مرکز اورژانس و فوریت‌های پزشکی استان فارس افزود: این حادثه تلفات جانی نداشته است. 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه