مدیر آموزش و پرورش شهزستان نهاوند:
تجهیز کلاس های درس برای اسکان مسافران تابستانی نهاوند
مدیر آموزش و پرورش شهزستان نهاوند گفت: 28 کلاس درس در نهاوند برای اسکان مسافران تابستانی تجهیز شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه خبری گرو ، علیرضا تکلو در جلسه ستاد اسکان آموزش و پرورش نهاوند گفت: با توجه به آب و هوای مناسب فصل تابستان و همچنین وجود سراب ها و باغات سرسبز، این شهرستان در ایام تعطیلات مورد توجه مسافران به ویژه مسافران مناطق گرمسیری جنوب کشور واقع می شود.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری گرو,وی افزود: این ۲۸ کلاس به امکانات لازم شامل یخچال ،تختخواب ، سیستم سرمایشی، تلویزیون ، وسایل آشپزی و دیگر موارد مورد نیاز مسافران تجهیز شده است.
,تکلو گفت: تعرفه های این مراکز بر اساس دستور العمل اعلام شده از سوی وزارت آموزش و پرورش برای اتاق های ویژه و اتاق های گروه الف، ب و ج تعیین شده است.
,مدیر آموزش و پرورش شهرستان نهاوند افزود: برای فرهنگیان تعرفه اتاق های ویژه ۲۲۰ هزار ریال ،اتاق های گروه الف ۱۸۰ هزار ریال ، گروه ب ۱۳۰ هزار ریال و گروه ج ۱۰۰ هزار ریال تعیین شده که اتاق های در نظر گرفته شده در این شهرستان جزو گروه الف می باشند.
,وی افزود: برای سایر کارکنان دولت این رقم ها به ترتیب ۴۰۰ هزار ریال ، ۳۰۰ هزار ریال ، ۲۵۰ هزار ریال و۱۸۰ هزار ریال می باشد و برای مشاغل آزاد نیز درصدی از این مبالغ بیشتر در نظر گرفته شده است.
,تکلو گفت: در تابستان سال گذشته ۱۵۰ خانوار از مسافران در مراکز اسکان این شهرستان استقرار داده شدند که در تابستان امسال با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان، میزان استقبال کمتر بوده اما پیش بینی می شود با توجه به ازدیاد تقاضای سفر پس از ماه رمضان، تعداد مسافران به شهرستان با افزایش چشمگیری روبرو شود.
,وی افزود: ستاد اسکان مسافران تابستانی به منظور ارایه خدمات اسکان به مسافران در شهرستان نهاوند از ابتدای تیرماه سالجاری تشکیل شد و شروع به فعالیت کرد.
,تکلو بیان داشت: ستاد اسکان مرکزی این شهرستان در محل اداره آموزش و پرورش واقع در خیابان معلم به صورت شبانه روزی آماده استقبال از مسافران تابستانی است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه