اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تولید جهانی طلا امسال به ٣٢٢٩ تن خواهد رسید

تولید جهانی طلا امسال به ٣٢٢٩ تن خواهد رسید
تازه ترین پیش بینی آماری بانک استاندارد چارترد نشان می دهد که تولید جهانی طلا احتمالا در سال ۲۰۱۷ میلادی به بیش از ۳۲۲۹ تن خواهد رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مهر؛ تازه ترین پیش بینی آماری بانک استاندارد چارترد نشان می دهد که تولید جهانی طلا احتمالا در سال ۲۰۱۷ میلادی به بیش از ۳۲۲۹ تن خواهد رسید.
 
به گزارش سایت طلا، بانک استاندارد چارترد در تازه ترین گزارش خود اعلام کرد: تولید جهانی طلا در سال ۲۰۱۶ میلادی با رشد ناچیز ۰.۴ درصدی روبرو شده است که این کمترین میزان رشد تولید طلا از سال ۲۰۰۹ میلادی به شمار می رود.
 
بر اساس این گزارش بانک استاندارد چارترد افزود: پیش بینی می شود تولید جهانی طلا امسال نیز با ۰.۲ درصد رشد به ۳۲۲۹ تن خواهد رسید. معادن طلای جدیدی که قرار است به بهره برداری برسد، نسبت به سال های گذشته با افت زیادی روبرو شده است.
 
علاوه بر این کاهش شدید قیمت جهانی طلا در سال های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ میلادی موجب شده است تا برخی معادن طلای جهان تعطیل شود. قیمت های کنونی طلا در بازارهای بین المللی نیز هنوز به سطحی نرسیده است که تولید طلا از این معادن را اقتصادی کرده باشد.
 
این گزارش افزود: شرکت های معدنی جهان از سال ۲۰۱۳ میلادی تاکنون، کاهش هزینه ها را در اولویت خود قرار داده اند و این به معنای کاهش شدید سرمایه گذاری در بخش تولید و استخراج طلا بوده است. کاهش شدید قیمت طلا در سال های گذشته فشار زیادی را بر شرکت های معدنی وارد کرده است تا برای ادامه فعالیت و تولید، هزینه های خود را کاهش دهند.
 
بر اساس این گزارش، بسیاری از شرکت های معدنی بودجه های اکتشاف و فناوری خود را به شدت کاهش داده اند. این مساله افت تولید طلا در بازارهای جهانی را به همراه داشته است. افزایش هزینه های تولید نیز طی سال های اخیر تاثیر زیادی بر افت رشد تولید طلا داشته است.
 
آمار رسمی نشان می دهد که هزینه تولید هر اونس طلا در سال ۲۰۱۶ میلادی به بیش از ۹۰۰ دلار رسیده است.
 
به اعتقاد تحلیلگران اقتصادی، اگر هزینه های تولید طلا در سطح بین المللی با افزایش روبرو شود و قیمت جهانی این فلز زرد با افزایش چشمگیری روبرو نشود، تولید جهانی این فلز گرانبها طی سال های آینده نیز روندی نزولی خواهد داشت.
 
در صورتی که تقاضای جهانی طلا نیز با افزایش روبرو شود، این عدم تعادل بین عرضه و تقاضا موجب خواهد شد تا قیمت جهانی طلا با افزایش چشمگیری همراه شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه