در جلسه معارفه رییس جدید بنیاد شهید شهر درچه عنوان شد؛

خدمت به خانواده شهدا و ایثارگران افتخار مسئولان است

خدمت به خانواده شهدا و ایثارگران افتخار مسئولان است
سرپرست فرمانداری شهرستان خمینی شهر گفت: انقلاب مرهون ایثارگری ها و فداکارهای شهدا، جانبازان و ایثارگران بوده و خدمت به آنان مایه افتخار و مباهات است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  درچه نیور؛ مراسم تودیع و معارفه رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهر درچه روز شنبه برگزار شد.این مراسم  با حضور  سرپرست فرمانداری شهرستان خمینی شهر و مدیر کل  بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان درمحل فرمانداری برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درچه نیور,

 مجتبی راعی سرپرست فرمانداری شهرستان خمینی شهر در این مراسم ضمن قدردانی از زحمات آقای امیری در طول تصدی مسئولیت درشهر درچه  و فعالیت های موثر بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: خدمت به خانواده های شهدا و ایثارگران از وظایف مهم مردم و مسئولان است، زیرا این انقلاب مرهون ایثارگری ها و فداکارهای شهدا، جانبازان و ایثارگران است و خدمت به آنان مایه افتخار و مباهات است.

,

 

,

وی گفت: یادواره شهدا، دیدار هفتگی با خانواده شهدا و جانبازان و رسیدگی به امور خانواده های شهدا و جانبازان در شهر درچه از برنامه هایی بود که در شهر شاهد نمونه کشور انجام شده است. 

,

رجایی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان در این مراسم بیان کرد: فعالیت در بنیاد شهید یکی از کارهای پرمسئولیت است و با توجه به این که شهر درچه یکی از بزرگترین جامعه ی ایثارگری را تحت پوشش خود دارد.

,

بر این اساس در این جلسه از زحمات سید رضا امیری تقدیر و تشکر و حسن دهقان به عنوان سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران شهردرچه معرفی شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه