نماینده ولی فقیه در لشکر هشت نجف اشرف:

امام خمینی(ره) اُسوه همه حرکت‌های آزاده و عدالت‌طلب است

امام خمینی(ره) اُسوه همه حرکت‌های آزاده و عدالت‌طلب است
حجت الاسلام طالب پور با بیان اینکه امام عزیز در مقابل استکبار جهانی ایستادند، اظهار کرد: امروز امام خمینی(ره) اسوه اصلی همه حرکت‌های آزاده و عدالت‌طلب در دنیاست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صاحب نیوز؛ نماینده ولی فقیه در لشکر هشت نجف اشرف با بیان اینکه 14 خرداد فرصت مناسبی برای بازخوانی اندیشه‌های امام راحل و معرفی این اندیشه‌های والای ایشان به نسل جوان و افرادی است که امام را ندیده‌اند، افزود: اگر بخواهیم امام را در چند جمله کوتاه با بیان ویژگی‌های بارز ایشان معرفی کنیم باید گفت، امام  راحل، عبدصالح خدا بود که برای رسیدن به مقام انسان کامل با ایجاد ارتباط با حضرت حق با تمام وجود تلاش کرد.
حجت‌الاسلام  محسن طالب‌پور، با معرفی حضرت امام خمینی(ره) به عنوان یک شیعه واقعی و تمام‌معنا تصریح کرد: امام در حوزه فردی و اجتماعی تمام زندگی خود را در مسیر بندگی خداوند رقم زدند و همواره در تمام رخدادها به عبودیت خود توجه ویژه داشتند.
وی با اشاره به ویژگی دینداری و سیاستمداری حضرت امام (ره) خاطرنشان کرد: ایشان دین و سیاست را توامان دنبال کرد و حوزه علمیه‌ای که عده‌ای معتقد بودند فقط در مسائل دینی باید فعالیت داشته باشد را به عرصه سیاسی آورد و جلوه‌ای از اسلام ناب محمدی را که بدون سیاست معنا و مفهومی ندارد را احیا کرد و دین را از گوشه حجره‌ها و محراب‌ها به عرصه اجتماع آورد و اسلام واقعی را به دنیا معرفی کرد.
استاد حوزه و دانشگاه  با بیان اینکه حضرت روح‌الله نظام دینی که آرزوی همه اولیا و انبیا بود را تشکیل داد، افزود: امام بحث ولایت فقیه را به عنوان الگوی حکومت دینی در زمان غیبت امام زمان(عج) را اجرایی کرد و ایشان توانست یک پرتویی از حکومت نورانی امام زمان(عج) را جلوه‌گر نماید.
وی با اشاره به روحیه استکبار ستیزی امام و مبارزه ایشان با استبداد داخلی و استکبار خارجی یادآورشد: امام به دنیا ثابت کرد که با دستان خالی و براساس آموزه‌های دینی می‌توان در مقابل حکومت تا دندان مسلح و مورد حمایت استکبار جهانی ایستاد و حاکمیت جور را ساقط کرد و با جماعتی محدود در مقابل دو قطب بزرگ ایستاد و حکومتی مستقل ایجاد کرد.
حجت‌الاسلام طالب پور ادامه داد: امام با جمله معروف خود که فرمودند: «آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند» به بشریت آموختند که فریاد کشیدن بر سر استکبار جهانی لازم و اثربخش خواهد بود چنانکه ایشان با همین دید ابهت دوقطبی شرق و غرب را شکست و به همگان نشان داد که دنیا نباید صرفا در دو قطب خلاصه شود و می‌تواند قطب‌های متعددی ازجمله جامعه اسلامی در دنیا حکومت کنند.
این مسئول در لشکر هشت نجف اشرف در با بیان اینکه امروز هرکجای دنیا انسان مظلوم و آزاده ای وجود دارد با تاسی به حضرت امام(ره) در مقابل استکبار جهانی ایستاده و مبارزات مردمی افزایش یافته تشریح کرد: امروز امام اسوه اصلی همه حرکت‌های آزاده و عدالت‌طلب در دنیاست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه