رئیس شبکه دامپزشکی مانه و سملقان:

مبارزه با بیماری های انگل دام های عشایر آغاز شد

مبارزه با بیماری های انگل دام های عشایر آغاز شد
رئیس شبکه دامپزشکی مانه و سملقان گفت: مبارزه با بیماری های انگل های خارجی دام های عشایری در راستای افزایش راندمان تولید و کاهش هزینه های درمانی آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری آشخانه، ابوالفضل احمدی گفت:با توجه به آغاز فصل کوچ دام عشایری از شهرستان مراوه تپه و رفتن آن ها به مناطق ییلاقی استان عملیات مبارزه با انگل های خارجی در جمعیت دام سبک عشایری آغاز شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری آشخانه,

وی افزود: شهرستان مانه و سملقان محل ورود و گذرگاه دام عشایری استان است و با توجه به فراهم بودن حمام ضد کنه برای دام عشایری این عملیات به صورت هدفمند و تحت نظارت کارشناسان شبکه دامپزشکی در شهرستان در حال انجام است.

,

دکتراحمدی با بیان این که در این عملیات برای از بین بردن انگل های سطح بدن دام،از سم های ضدانگلی از طریق شستشوی دام و تحت نظارت مستقیم کارشناسان شبکه دامپزشکی به صورت رایگان انجام می شود اظهار کرد:مبارزه با انگل های خارجی و داخلی دام زنده موجب کاهش بیماری های مشترک بین انسان و دام می شود.

,

وی تصریح کرد: یکی از بیماری های مهمی که در این زمینه باعث مرگ و میر در جامعه انسانی می شود بیماری مشترک و خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه