امام جمعه شهرستان سرپلذهاب :

زکات باعث برکت در مال و حفظ آن می شود

زکات باعث برکت در مال و حفظ آن می شود
امام جمعه شهرستان سرپلذهاب گفت: زکات یکی از فریضه های مهم در دین اسلام است که باعث برکت درمال و حفظ آن می شود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بازی دراز، حجت الاسلام والمسلمین جواد فاطمی نسب در حاشیه بازدید از کمیسیون های خرید تضمینی گندم در سرپل ذهاب در گفتگو با خبرنگار بازی دراز، اظهار داشت: با وجود خشکسالی های اخیر، شهرستان به عنوان یکی از قطب های مهم کشاورزی استان کرمانشاه بشمار آمده که نتیجه تلاش کشاورزان و نیز حمایت دستگاههای اجرایی مربوطه از بخش کشاورزی بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,

 

,

وی افزود: با توجه به آغاز برداشت گندم، مسلمانان روزه‌دار باید مطابق سفارش قرآن و پیامبر بزرگ اسلام نسبت به ادای فریضه الهی زکات اقدام کنند.

,

 

,

امام جمعه شهرستان یادآوری کرد: آیات قرآن به کرات مسلمانان را به ادای این فریضه الهی سفارش کرده است چرا که پرداخت زکات موجب حفظ مال می‌شود.

,

 

,

وی بیان داشت: کسانی که مشمول زکات هستند، ولی از دادن آن امتناع می‌کنند، ازدیدگاه پیامبر اسلام جزء کسانی هستند که اهل ریا و تزویر بوده و به روز قیامت اعتقاد ندارند.

,

 

,

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استانهای کرمانشاه و ایلام در ادامه با بیان اینکه درمجموع 44 هزار هکتاراراضی زیر کشت سرپل ذهاب ، 33هزار هکتار زیر پوشش گندم دیم و آبی و ۲ هزارو 900هکتار زیر کشت جو است، گفت : تاکنون میزان 45 هزار تن گندم در 6 مرکز کمیسیون خرید در شهرستان سرپل ذهاب از کشاورزان خریداری شده است که با توجه به بزرگترین پروسه خرید دولت در این فصل از سال، پیش‌بینی‌های لازم و همچنین تامین اعتبار از سوی مسئولان امر اندیشیده شده است.

,

 

,

مهندس مظفر رحیمی گفت: پیش‌بینی می شود در طی سال زراعی جاری علی‌رغم وجود خشکسالی و عدم بارندگی‌های مؤثر در مقاطع مهمی در مرحله داشت، میزان خرید تضمینی گندم به حدود 60 هزار تن برسد.

,

 

,

وی نرخ پایه هرکیلو گرم گندم معمولی خریداری شده به شکل تضمینی 1300 تومان و گندم دروم 1330 تومان اعلام کرد و گفت: در این شهرستان هیچ محدودیتی برای تحویل گندم خریداری شده به سیلوها و مراکز خرید وجود ندارد و کشاورزان باید با کیفیت مناسب گندم خود را برداشت کرده و تحویل مراکز خرید دهند.

,

 

,

سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه با بیش از 85هزار نفر جمعیت دارای 44هزار و 500هکتار اراضی کشاورزی و باغی می باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه