روزهای رمضان در جامعه المصطفی آشتیان + عکس

روزهای رمضان در جامعه المصطفی آشتیان + عکس
این روزها حال و هوای طلبه های خارجی در جامعه المصطفی آشتیان رنگ و بوی رمضانی توأم با وحدت و همبستگی به خود گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  سفیرآشتیان؛دانشجویان علوم دینی از ملیت های مختلف در جامعه المصطفی آشتیان آموزش های دینی را فرا می گیرند و فارغ از رنگ،نژاد،ملیت و ... در کنار هم برای رسیدن به معرفت می کوشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرآشتیان,

برگزاری کلاس­های آموزش روخوانی، روان­خوانی، تجوید، صوت و لحن، برگزاری قرائت روزانه یک جزء قرآن کریم یک ساعت قبل از اذان ظهر توسط طلاب مجموعه، برگزاری مراسم سخنرانی هر روز بعد از نماز ظهر توسط استادان مجموعه، بخشی از برنامه­ های این مرکز در ماه مبارک رمضان است.

,

طلبه ها که ماه رمضان در حجره هستند، شب های ماه رمضان به نجوا با معبود می نشینند و با قرآن و دعا مأنوس شده و شب های رمضان را با نور معرفت و انس با خدای خود سپری می کنند. 

,

شاید معنوی‌ترین لحظه در ماه مبارک رمضان لحظه فرا رسیدن افطار باشد، طلاب جوان روزه دار که تا آن لحظه از خوردن و نوشیدن امساک کرده به یکباره با فرا رسیدن افطار، روزه خود را می گشایند درست مثل مومنی که در قیامت از بند محدودیت دنیوی رهایی می‌یابد.

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه