سی شب با شهدا در «کهف‌الشهدا»

سی شب با شهدا در «کهف‌الشهدا»
حرم شهدای گمنام کهف‌الشهدا در شب‌های ماه مبارک رمضان مانند بسیاری از مساجد و حرم های شهدای گمنام میزبان روزه داران و شب زنده داران ماه مبارک رمضان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حرم شهدای گمنام کهف‌الشهدا در شب‌های ماه مبارک رمضان مانند بسیاری از مساجد و حرم های شهدای گمنام میزبان روزه داران و شب زنده داران ماه مبارک رمضان است تا در این شب‌های با فضیلت معبری برای رسیدن به معبود ابدی باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

برپایه این گزارش، این مراسم از شب اول ماه مبارک رمضان به مدت 30 شب از ساعت 23 الی 1 بامداد با سخنرانی حجج اسلام سید کمیل باقر زاده، محمود ابوالقاسمی، نصرت الله فاطمی امین، حمزه محمدی و نوای دل‌نشین موسی علی‌نژاد و میثم احمدی پور و تلاوت قرآن توسط علیرضا طاهری در جوار مزار شهدای گمنام کهف الشهدای واقع در ولنجک، انتهای بلوار دانشجو برگزار می‌شود.

,

همچنین مراسم احیای شب های قدر با حضور عموم مردم از ساعت 23 الی 3 بامداد در جوار شهدای گمنام برگزار خواهد.

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه